| Izabella97777 a întrebat:

sunt pe clasa a8-a si peste doua saptamani si ceva urmeaza sa dau Evaluarile Nationale.In viitor m-am gandit sa urmez medicina mai precis stomatologia,pentru aceasta m-am gandit ca profilul ideal pentru liceu ar fi stiintele naturii,dar ma gandesc ca la bac o sa fie foarte greu deoarece sunt niste materii dificile :bilogia,matematica, fizica, chimia.Va rog frumos puteti sa-mi spuneti mai multe despre acest profil? funda cel mai bun raspuns.multumesc anticipat:*:Xhappy

Răspuns Câştigător
| FIFILEFOFOLE a răspuns:

Mie mi se pare un profil foarte bun deoarece e foarte complex. Materiile pe care le vei face iti vor da ocazia sa urmezi aproape orice tip de facultate si cred ca e foarte potrivit daca vrei sa mergi la medicina. Sfatul meu meu ar fi sa urmezi acest profil dar pe intensiv sau bilingv engleza sau germana te-ar ajuta enorm. Cat despre bac nu se stie cate se vor mai schimba pana atunci insa daca inveti in liceu nu iti va fi greu. TOTUL DEPINDE DE TINE. fa ceva care sa iti placa nimic nu e usor.

4 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Biologia,Matematica,Fizica si Chimia sunt niste materii foarte usoare, pentru ca sunt bazate pe stiinte exacte.

| elenuyzy a răspuns:

Hei, e o alegere buna dar trebuie sa iti placa stiintele exacte. stiu ca se face multa matematica, fizica, chimie, biologie. si la bac momentan e obligatoriu rom, mate si la alegere intre bio si chimie. daca faci putina pregatire in particular nu cred ca este prea greu, adica nu trebuie sa fii geniu ca sa stii la materiile astea, dar trebuie sa muncesti mult. daca esti determinat poti sa urmezi profilul asta. dar chiar daca faci si profil uman poti sa dai la medicina, pentru ca acum se da examen de admitere si este o carte de pe care trebuie sa inveti. iar in timp poti sa te pui la punct si cu materia. succes

| SmarandaFilth a răspuns:

Eu iti recomand mate-info, deoarece e un profil complex si nu stii niciodata cand te poti razgandi in privinta facultatii. Si stiinte ale naturii e foarte fain. Cat despre BAC, stai fara grija, daca inveti va fi floare la ureche. Revenind la stiinte ale naturii, am prietene bune la profilul cu pricina si e super okay. Eu sunt la mate info bilingv engleza si imi place super mult. (faza e ca si eu vroiam sa dau la medicina pe ramura stomatologie-ortodont, dar m-am razgandit de vreo 3 ori intr-un an si acum vreau pe artitectura-design de interior, arta ambientala si faze de genul.).

| andrey3333 a răspuns:

Fa ceea ce consideri ca e usor daca o sa-ti placa o sa fie usor