| SandraLove a întrebat:

Trec clasa a 9-a la liceu...Cum o sa fie? Ce profil e cel mai bun? E greu? Multumesc anticipat...Cel mai bun raspuns /primul raspuns primeste fundita.happy

Răspuns Câştigător
| Anton_Elisa_Andreea_1993 a răspuns:

Buna...
Cel mai bun profil e cel care iti place tie fiindca e important ca tot ceea ce faci sa faci cu drag.
In general, la profilul real (mate-info, stiintele naturii) e vorba de multa mate, fizica si chimie. La uman faci multa romana si limbi straine. Eu am terminat filologie si mi-a placut foarte mult, adica materiile au fost ok. E adevarat ca e mai usor la uman, mai putin de invatat si sanse mai mari de a lua bacul cu note mari.

Dupa ce termini liceul, in functie de ce profil ai urmat, dar si de ceea ce iti doresti tu, poti urma o facultate.

Cat despre liceu in general, nu e greu, doar ca trebuie sa muncesti daca vrei sa ai rezultate cat mai bune, sa inveti constant, in special la meteriile care iti plac. De exemplu, daca esti pasionat de limbile straine poti sa tragi tare ca pana la sfarsitul liceului sa le stapanesti bine.

Colegii de la liceu sunt copii la fel ca tine, iar cei care sunt la acelasi profil cu tine au de obicei aceleasi preferinte sau preocupari. O sa vezi ca va asemanati mult si ca impreuna puteti forma un grup mare de prieteni (bine, sunt sigura ca mai exista si exceptii, eu iti spun din experienta mea).

Asa ca nu ai de ce sa te temi, doar alege sa faci ceea ce-ti place! happy

1 răspuns:
| SandraLove explică:

Multumesc mult.M-ai ajutat, acum sunt mai linistita.:X De aceea primesti fundita.:*