| Dulke a întrebat:

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, promit dau fundita, sunt in clasa 8a si nu stiu pe ce profil sa ma bazez, nu ma pricep la nici o limba straina, si nici o materie preferata nu am, dar nu se pune problema ca invat, sunt mai grea de cap si prind greu,( de multe ori invat mecani )nu stiu ce profil m-ar avantaja, va rog frumos dati-mi si mie cate o parere cu profiluri si sa imi explicati pe ce se bazeaza ca habar nu am straight face, Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Chlo a răspuns:

Pai la profilul stiinte ale naturii sa stii ca faci multa biologie si acolo ai putea sa inveti mecanic, la chimie sunt foarte multe formule si daca stii chimia din celelalte clase e super ok si trebuie sa inveti formulele si def, iar la fizica sunt foarte multe probleme si trebuie sa intelegi cum si ce.
La profilul mate-info faci foarte multa matematica si aici nu trebuie sa stii decat matematica din celelalte clase si o sa fie formule pe viitor care trebuiesc retinute. La info trebuie sa intelegi cum se fac algoritmii si structuri, dar de asemenea si aici o sa ai de retinut structuri si semne specifice.
La bilingv...aici e mai complicat pentru ca trebuie sa stii cu adevarat limba pentru ca materiile se predau in limba la care ai dat testul de intrare la liceu (engleza sua franceza).
La filologie se face muulta logica, care aici tot asa trebuie sa inveti dar sa si gandesti logic, pentru ca sunt extrem de multe exemple pe care trebuie sa le judeci tu pe baza a ce ai invatat. Se face romana la care daca stii e totul ok. Si istorie la care poti invata mecanic.
Deasemenea celelalte obiecte sunt destul de usoare, depinde de profil de ex daca alegi stiinte ale naturii o sa faci multe ore de bio, chimie si fizica si putine ore de logica si istorie(1 pe saptamana), pe cand la filologie o sa faci multa istorie si logica si romana si mai putina chimie, fizica si bio. Sper ca te'am ajutat:*

3 răspunsuri:
| Fdstra a răspuns:

Stiinte-sociale.Acolo se poate invata pe derost,nu ai batai de acp mari cu limbile straine pentru ca profilul e mai mult un mixaj format din toate celelaltewinking Latina nici macar nu mai faci din clasa a XI-a,faci istorie si geografie,unde se invata mai mult mecanicstraight face Matematica o iei mai usor, iar fizica chimie si bio dintr-a XI-a ies din programa si se unesc intr-o materie(Stiinte naturale), faci romana desigurthinking Eu acolo te vad din detaliile pe care le-ai dathappy

| PokemonPew a răspuns:

Ok te ajut daca nustii o limba cauti pe dictionar pe net ca trebuie sa fie scrii cuvantul in limba straina si dupa aia iti da ce inseamna. doar daca nu sti sa traduci in romana ceva sau poti sa scrii ceva care nu stii si noi te ajutam.

| Dulke explică:

Mersi, dar nu mai ajutat,, eu am nevoie de detalii despre licee worried

Întrebări recente