Ca sa devii psiholog -criminalist trebuie sa urmezi facultatea de psihologie si academia de politie...asa ca ai mult de studiat si probabil nu o sa alegi un drum asa de lung pentru un job. Daca esti pasionat de psihologia criminalilor iti recomand sa citesti carti despre cum functioneaza mintea lor sau carti politiste
Sa vedem cum te descurci! sunt un criminal care a ucis 4 oamni prin incendiere ! ce o sa ma intrebi cand o sa ma vezi prima data
Unde ai fost in timpul ala? Numele tau este Emi? Stai in Romania? Ai ucis cumva 4 oameni?)Intrebari de **** care sa te relaxeze pe urma lovitura de gratie!
Nu te-ai uitat niciodata la ''Mentalistul''?
Probabil la prima intalnire nu o sa stiu ca tu esti criminalul pe care il caut deci o sa te intreb ceva legat de crrima deoarece esti suspect.Si in cazul in care stiu ca tu esti criminalul nu are rost sa te intreb ceva
Nu! dar acuma ca mi-ai zis o sa ma uit
Pfa,de unde esti poate o facem intr-un fel si ne uitam amandoi ca si eu am ramas in urma cu episoadele, nu m-ar deranja sa o iau de la capat cu urmaritul!
sunt din Romania
Staii stai asa nu e serialul ala cu criminalisti si cu un om care isi da seama prin reactiile fizice daca omul respectiv minte sau daca zice adevarul?
:))Nu-mi vine sa cred ..serios? Si eu, dar ce coincidenta ! Din ce oras? Paris, Londra, Madrid, Kiev? Sunt sigur ca ne putem gasi in Budapesta)
=)) nuuu haii la Paris! sa ne uitam la http://serialetv.net/serial/368/The-Mentalist
sorinaa0 întreabă: