| Tasya05 a întrebat:

Vreau sa devin regizoare de filme, si actrita, ce profil al trebuii sa urmez?happy Mi-am descoperit talentul de actorie, si de a scrie scenarii pentru filme, acum aproximat 2-3 luni. Am deja un scenariu, ft ft ft ft interesant. Chiar ar putea fi un serial de succes, mai ales pentru ca e bazat pe ft multa drama.happy. In fine, am uitat sa mentionez ca am doar 13 ani ( nici macar nu i-am implinit )laughing). Deci, revenind la subiect, ce profil trebuie sa urmez? Credeti ca am sanse?happy

7 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Academia de teatru si film

| DEBrown a răspuns:

Ar trebui sa iti schimbi numele asta prima data, sper ca scenariul tau nu are legatura cu povestea ta de dragoste prin telepatie cu biberon, chiar daca e o drama adevarata ca el nu te place.

| Tasya05 explică (pentru DEBrown):

In primul rand, nu imi schimb numele pentru ca nu vreau :p. Si nu, nu are nicio legatura cu Justin. Dar nha, voi haterii, ziceti ca noi va innebunim cu Bieber. Dar vad ca voi aduceti vorba de el :l. Justin nu are nicio legatura cu intrebare :l.

| MyShadow a răspuns (pentru Tasya05):

Lasa-i in pace, unii nu pot raspunde pur si simplu.

Trebuie sa faci facultatea de teatru si film, dar iti spun de acum ca se intra greu. Trebuie sa ai mult talent ca sa intri, de obicei ai nevoie de relatii, iti spun asta pentru ca un prieten asta a patit. Dar la profil este mai greu, exista si acesta, exista licee de specialitatea actorie. Dar trebuie sa te gandesti bine, poate pe parcurs nu mai vrei sa faci actoria si nu ai ce face, dupa un asemenea liceu esti blocata pe aceasta arie. Mai bine faci filologia, daca iti schimbi parerea poti sa te duci la litere. La scoala, cel putin aici unde sunt eu, se fac foarte mult scenete si multe concusuri de actorie. Ba mai mult, vin persoane de la teatru si ia copii. Dar trebuie sa platesti epntru cursurile de actorie, cele de la scoala nu, sunt chiar foarte bune pentru facultate, o sa te ajute. Tu alegi. Dar, daca ai scris un secnariu inseamna ca ai o latura de filo, mai bine este la acest profil. Sa nu te duci la real. Imi poti trimite acel scenariu? Chiar vreau sa stiu cum e. Crede-ma stiu ce spun, ma ocup de astea.

| Tasya05 explică:

P.S: ma refeream ce profil ar trebui sa urmez la liceu laughing.

| Beib a răspuns:

La liceu trebuie sa urmezi filologie, iar daca ar putea fi la un liceu de arte, ar fi minunat. In legatura cu scenariul..as zice sa il arati mai degraba profesoarei de literatura pentru niste note, poate chiar ceva mai presus (pentru nivelul tau), dar pentru un regizor de film nu va fi interesant, poate doar tematica, mai ales daca ti-ai descoperit talentul acum 2-3 luni.

| AnnieLove a răspuns:

O sa te dezamagesc, dar ca sa devii actrita in primul rand trebuie sa termini UNETC-ul, dar nu neaparat, mai ales la noi in tara. daca taticu are bani sau cunoaste pe cine trebuie ai mai multe sanse sa ajungi pe sticla dacat cu scoala, oricum e greu, majoritatea ajung acolo cu pile, prin cunostinte, au parinti sus pusi sau se "prostiueaza", din pacate asta e situatia la noi, doar straim in Romania