Deci mie imi place Adrian Tutu dar imi plac mai mult melodiile lui, plus ca se asculta foarte mult acest gen de muzica.Eu as zice sa incerci.Normal ca vrem sa te vedem Incercarea moarte n-are! Bafta
Imi place de adrian tutu :-x.
si mesajele care le transmite prin melodiile lui.
si daa, incearca ! nu ai cont de youtube unde putem auzii melodiile tale?
Buna andrei,mai intai vreau sa-ti spun ca impartim aceeasi dorinta si talent,si sunt convins ca daca,in primul rand ai noroc, talent si dedicatie, eu am doar 11 ani si am cantat in fata unuei sali intregi o piesa compusa de mine,asemanatoare cu cele asemanatoare lui adrian tutu(asemanatoare in ton si mai ales ee raap)bafta si noroc, sper ca acel cec va fi in mainele tale la marea finala, bafta
Buna...eu cred ca trebuie sa incerci. incercarea moarte n-are.succes.sper sa reusesti
Buna Andrei!
Imi place cum canta tutu... si melodiile lui sunt destul de dragute, plus ca rapp-ul si hip hopul sunt genurile momentului. Daca vocea si melodiile tale sunt bune, poti ajunge departe. Motvul care ma deranjeaza la tutu, este faptul ca a castigat doar pentru ca are o poveste mai nasoala. Adica, pana la urma, la aceasta emisiune trebuia premiat adevaratul talent, si nu cine are cea mai induiesatoare poveste. In rest, canta binisor n-am ce zice. Ai putea incerca totusi, nu ai nimic de pierdut, caci de ras nu prea cred ca sa o te faci. Incearca! Prinde tupeu si incearca!
Muult succes si o zi buna!
ANDU_6620 întreabă:
PrincesS_1335 întreabă:
cosmin18_4983 întreabă:
Toni1p000 întreabă: