| joy a întrebat:

Am o problema, sunt fotomodel la o agentie de modelling, am avut multe contracte, am castigat bani frumosi dar acum seful meu vrea un pictorial nud si mi-a facut si niste avansuri. Mi-a propus sa vin in week-end la el, fara ca prietenul meu sa stie.Nu stiu ce sa fac, daca il refuz se duce de rapa toata munca mea de 3 ani! Nu vreau cu nici un chip sa ma culc cu el, imi iubesc prietenul, am nevoie de cateva sfaturi, cum sa pun problema si cum sa-l refuz intr-un mod elegant si politicos in asa fel sa nu se simta jignit sau ofensat? Nu vreau nici eu sa-mi pierd "sursa" de venit...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctul meu de vedere trebuie sa fii tare si sa refuzi. Poti sa-i explici ca iti place ceea ce faci, dar nu vrei nuduri. Si daca tot lucrezi de 3 ani, insemna ca deja ai experienta, ceea ce insemna ca ai avea sanse si la alte agentii. Sa ne spui si noua cum a decurs.
Succes!

27 răspunsuri:
| joy explică:

Cat despre pictorialul nud, nu vreau sa pozez si nici prietenul meu nu e de-acord! Mi-a zis ca nu vrea ca altii sa vada ce trebuie doar el sa vada.Si are dreptate... Ce sa fac?

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Zii si tu ca pleci in weekend cu prietenul tau la munte si n-ai cum sa vii la el

| pisika a răspuns:

Pur si simplu REfUZA! sunt multe agentii care te pot primi, avand aceasta experienta de 3 ani, nu te lasa hartuita. O sa regreti in viitor alegerea (daca ai alege sa iti pastrezi 'sursa' de venit), dar sunt sigura ca banii pe care-i castigi aici nu sunt mai importanti decat demnitatea ta, nu?! mergi mai departe.
Daca merge prea departe nenea asta, vorbeste si cu familia daca e cazul, si nu il lasa sa isi faca de cap cu tine! (nu stiu cum e la tine la agentie, dar stiu ca modelele semneaza un contract inaintea unui shooting indiferent daca e nud sau nu, nu pozeaza la 'CERERE' )... nu-l lua cu frumuselul, fii ferma si arata-i ca nu iti place cum pune problema. Astfel ii arati ca esti sigura pe tine si nu te intereseaza ce crede el mai departe. Succes! :*

| blabla a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa ii explici ca ai o relatie serioasa si ca nu iti doresti sub nici o forma sa pozezi nud si nici prietenul tau nu este de acord... Fa'l sa inteleaga ca nu doresti acest lucru... iar daca spui ca iti face avansuri spune'i ca iti iubesti enorm prietenul si el pe tine.happyEu cred ca in situatia asta o sa te inteleaga

| claudiarebecca a răspuns:

Hm...as zice ca prietenul tau are dreptate. si daca el ar fi fost de acord, as fi zis ca un pictorial e ok... dar avansurile in nici un caz. plus ca poti sa ai succes foarte bine si fara sa te debraci, asa ca de ce ai face-o? my opinion

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ce este mai important pentru tine trei ani de muncă sau onoarea care poate fii pătată pentru tot restul vieții?
Refuză invitația, mai sunt și alte agenții de modeling.
Viața ta privată este numai a ta și nimeni din lume asta nu are vreun drept asupra ei.
Iubește persoana de lângă tine din dragoste nu din obligație sau șantaj.
Niciodată viața personală nu a fost propice cu cea de la locul de muncă prin combinări cu șeful, colegul, subalternul, etc.
Mâine, poimâine o să devi mămică, copilul o să afle despre tinerețea ta. Ce explicații ai să-i dai când îți pune pe masă frumoasele poze cu tine nud?
Renunță la acestă agenție care se dovedește "prostituție legală", alegeți poate și altă meserie mai bănoasă; trăiește viața în așa fel încât nimeni să nu te arăte cu degetul.
Motto: sfârșitul vine cu scopul de a începe altceva.
Succes în viața publică și privată.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joy, tu esti crestina. Sant convinsa ca vei folosi in favoarea ta acast lucru!

| borsec a răspuns:

Consider ca ai putea foarte bine sa iti cauti alta agentie, ai experienta sti ce ai de facut. Daca seful ti-a facut avansuri si tu l-ai refuzat e clar prea multi purici nu mai faci tu in agentia aia.

| psiholoaga a răspuns:

Oricum ai pune problema, seful nu o sa se gandeasca: da, are dreptate, nu e nicio problema. Parerea mea e caz pozele nud sunt foarte frumoase cand sunt facute cu gust, nu in reviste de consum larg. In ceea ce priveste avansurile, el mizeaza pe faptul ca te are la mana, are un avantaj: lucrezi pentru el. Daca il refuzi, nu se duce de rapa munca ta, doar jobul asta, probabil. Sunt sigura ca experienta si calitatile fizice raman, asa ca iti poti gasi in alta parte. De fapt, incepe sa cauti si cand va avea loc discutia cu seful daca iti da un ultimatum, cum probabil se va intampla, da-i in replica un ultimatum: fie inceteaza, fie pleci. Probabil nu o sa ii pese daca nu cumva aduceai cea mai mare suma in agentie. Dar e bine sa ai inca o optiune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, in primul rand ar trebui sa-i explici prietenului tau ce tia propus seful, pentru ca daca o sa afle mai tarziu sunt sigur ca o sa-si piarda increderea in tine pe viitor si o sa fie mai rau partea cu pozele nud tu decizi si nu te poate obliga nimemeni sa faci ceea ce nu-ti place parerea mea ca seful tau este un ratat daca iti face avansuri stiind ca ai prieten si il iubesti mult cu oameni dinastia mai bine sa nu lucri, il refuzi si gata, ca nu e sfarsitu lumii o sa-ti gasesti in lata parte la alta agentie de munca PS:te rog nu face prostia sa mergi fara ca prietenul tau sa stie e pacat daca va iubiti mult, asta e parerea mea e doar o parere eu nu te oblig sa faci nimid dar ai grije ce faci iti urez bafta

| nimic:*de:*spus:* a răspuns:

Stii dupa parerea mea e mult mai importanta ralatia cu prietenul tau decat banii sefului tau. poate asta e doar parerea mea darthinking oare in alta parte nu ai putea fi fotomodel? nu stiu asta e parerea mea...acum u esti sg care stii ce e mai bine pentru tine. pup:*

| Parintele a răspuns:

Pictorialul nud daca nu vrei sa-l faci nu-l face. Daca insa poti castiga bani buni pe acest pictorial mai gandeste-te.Cat despre invitatia indecenta refuz-o politicos, spunandu-i ca trebuie sa mergi cu prietenul tau la parintii lui.Sa vada sefu ca ai o relatie serioasa. Apoi cand mai esti pe la agentie la lucru roaga-l pe prietenul tau sa vina sa te astepte de cateva ori sa vada sefu ca esti cu cineva, ca ai o relatie stabila.
Succes.

| ali_3270 a răspuns:

Cum am scris mai sus nu face prostia sa pleci fara ca sa-i spui prietenului tau candestete bine ce vrei sa faci pentru ca va trebui la un moment dat sa decizi ce este mai important jobul respectiv sau relatia cu prietenul tau, pentru ca daca el afla mai tarziu ca ai fost plecata fara ca sa-i spui iti dai seama cum o sa fie happy, si iar daca-i spui pun pariu ca o sa se inerveze la culme poate chiar el o sa-ti interzica sa mai pleci la munca, infine asta e doar parerea mea tu gandeste-te bine inainte de a face ceva *

| sabina a răspuns:

Ai putea lua o atitudine corespunzatoare, si sa faci in asa fel ca sefu' sa-ti ceara scuze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

daca crezi cu adevarat in isus trebuie sai spui ca este mare pacat ce tia cerut el si curvari si preacurvari nu vor mosteni imparatia lui d[mnezeu

| joy explică:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, chiar m-ati ajutat.Promit sa va spun cum a fost! pupici

| mioara a răspuns:

Refuza si mutate la o alta agentie[daca acepti vei ramane patata toata viata]

| dragosi a răspuns:

Iaks, scapa cumva de avansuri si de pictorial. Sper ca nici nu ti-a trecut prin minte sa accepti "ceva" cu sefu happy. Gandeste-te ca in momentul in care te culci cu sefu nu esti foarte departe de fetele care stau la colu' strazii. Si sigur nu esti asa. Ai face rau prietenului tau pentru niste chestii efemere: bani, faima, etc. Prietenul poti sa-l pastrezi toata viata, banii si frumusetea se mai duc...

| csintalan a răspuns:

...Hmmmmmm,! ...munca nu se pierde niciodata, munca conduce la dobandire de experienta,... tu fiind frumoasa vei fii cu siguranta destul de desteapta sa te descurci,...

regis
| regis a răspuns:

Practic ai doua variante:
- varianta grea - refuzi ambele, cu riscul de a muri de foame pentru niste principii
- varianta usoara - accepti ambele, traiesti bine atat timp cat te ajuta fizicul si iti aduni bani pentru viitor. Daca nu mai esti multumita cu cat castigi vei gasi un altul care sa ofere mai mult doar pentru unul din servicii (daca o data ai avut stomac, a doua oara iti va fi mult mai usor).
Oricare varianta ai alege-o, vor fi momente in viata in care vei regreta ca nu ai ales-o pe cealalta. Asa e-n viata.

| andrei_9142 a răspuns:

Nu ai cum... Parerea mea e ca ar trebui sa te culci cu el daca vrei sa fii model toata viata ta!

| alexzender a răspuns:

Daca iti iubesti prietenul iti bagi picioru in el pictorial si sefwinking in viata sunt lucruri mai imp decat banii.winking ai grija c faci

| miry a răspuns:

Incearca sa vb cu seful tau si sai explici ca nu esti genul de fata care face chestii din astea si subliniazai ca ai un prieten pe care il iubesti

| andrei_9142 a răspuns:

Nu ti-o tragi cu seful pentru ca iti iubesti baiatul si ala te insala ca un cioban probabil... laughing Oricum e aiurea, dragostea asta e foarte ciudata big grin

| claudiarebecca a răspuns:

Culca-te cu el, nu-ti bate joc de munca ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, sfatul meu este sa nu faci ceva de care poate sa iti para rau mai tarziu. Intr-adevar lucrurile bune se cladesc in timp. Spui ca lucrezi de 3 ani acolo. Dar cu prietenul tau de cat timp esti impreuna? Important este nu numai ca tu sa il iubesti pe el ci si invers. Parerea mea este ca intr-o relatie sa faci cat mai putine compromisuri si intr-un job cat mai multe. Important este sa stii limitele pe care le poti suporta si intr-o parte si in alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Refuzi poate o sa gsesti si in alta partewinking..pe bune,,,