| roxana2890 a întrebat:

Bună tuturor! As avea nevoie de niște sfaturi.Sunt în clasa a 11-a pe profil uman și m-am hotărât să dau la MG la Cluj.Pregatire nu prea vreau sa fac, pentru ca simt ca mă stresează profesorii.Eu am făcut sport de performanță o perioadă și au intervenit niște probleme la nivelul genunchiului care mi-au pus stop la pasiunea mea.Iar având în vedere ca acesta era un vis de al meu(sa fiu doctor) am zis sa dau o șansă.Am vrut sa dau la poliție, dar acum e traseul și am și semne la nivelul genunchiului, plus ca încă mă confrunt cu probleme la ambii genunchi, pe scurt nu pot da la poliție.Scopul meu a fost sa fac sport de performanță ca să fie ușor când dau la poliție(pe parte de sport), de asta și sunt pe acest profil.Eu simt ca pot sa fac imposibilul posibil! Ce sfaturi îmi dați? Credeti ca medicina e pentru mine după câte mi s au întâmplat ca să zic așa?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai nevoie de o pregatire serioasa pentru admitere, la materiile la care se sustine examenul de admitere.
Ai mai mult de 1 an pentru aceasta si, daca esti dispus la o munca serioasa, probabil vei reusi la examen.

| roxana2890 explică (pentru Ioandelasal):

Și ce crezi? Pot face față dacă mă apuc singură de învățat? Stii la chimie de unde trebuie să învăț?

| Ioandelasal a răspuns (pentru roxana2890):

N-am de unde sti, tu trebuie sa stii.
Nu stiu, am aproape 77 de ani si chiar nu ma intereseaza problema, dar te poti informa, orientativ, din Admiterea 2024 de pe site-ul oficial al facultatii, probabi asa va fi si anul viitor, dar o sa fie afisata Admiterea 2025 si vei afla exact din aceasta.