Si eu sunt jucator de tenis, putin mai bun decat un amator obisnuit. Nu am facut cu antrenor, insa practic de vreo 8 ani, timp in care am jucat destul de frecvent si, pot sa spun ca am vazut multe. Vorbim acum ca de la adult la adult: nu ai absolut nicio sansa sa devii jucator profesionist. Sunt atatia tineri care practica sportul asta de mici, in academii sau sub egida celor mai buni antrenori, sustinuti financiar de parinti (pentru ca tenisul e un sport foarte scump) si tot se intampla ca mare parte dintre ei sa nu reuseasca sa faca ceva. Deci nu, imi pare rau, insa realist vorbind, nu poti. Vestea buna e ca facultatea o poti urma fara probleme si, de asemenea, te poti face antrenor de tenis. Asta daca ai oarecare talent, tehnica si cunostinte teoretice. De asemenea, poti practica acest sport la nivel amator. Tenispartener.ro este un circuit special dedicat jucatorilor ca tine sau ca mine. Te face sa te simti, macar 10%, precum profesionistii
Dragă florii - nu vreau să te descurajez dar o carieră in tenis la anii tăi, o faci poate ca antrenor. Oricum, baftă
Am 18 ani
La anii tăi, cariera o faci poate ca antrenor. Oricum, baftă
Multumesc pentru incurajare?
Nu-i nicio ofensa, am inteles e parerea ta, mersi
Ba da, varsta e foarte importanta. Daca te uiti la toti sportivii de top, vorbesc de tenis aici, toti au inceput in jurul varstei de 5-6-7 ani. Iti garantez eu ca au fost foarte multi ca tine care s-au ambitionat aiurea si au pierdut o gramada de bani pana sa constate ca nu pot practica acest sport de performanta incepand cu varste mai inaintate (13-15 ani). Pur si simplu nu poti face fata cuiva care a plecat, in aceasta cursa, inaintea ta cu 7-8 ani. Tu iti sustii parerea asta absurda pentru ca nu esti familiarizata cu sportul si cu competitia.
Buna!
Ai nevoie de ambitie, frate!
Daca esti bun, esti bun
Tu stii mai bine cat de talentat esti, nu te-am vazut noi jucand...mergi inainte cu tupeu!
Ai vazut-o si pe Halep...acum e fara antrenor si nu se panicheaza,e propriul ei antrenor! Poate o fi comparatia prea exagerata,dar, tinteste cat mai sus! Daca nu tu, atunci cine!?
In tine sta puterea!
Daca stii baza, si nu servesti racheta in loc de minge, da-i inainte!
Vezi cum iti e!
Mai bine sa iti para rau ca ai incercat (mai tarziu in viata) decat sa regreti ca nu stii unde ai fi ajuns!
Bafta!
Exact de varsta voiam sa te intreb si eu.
De ce nu ai mai facut tenis de la 11 ani si pana acum la... cati? Nu ti-a mai placut? Si acum dintr-odata iti place vazand rezultatele altora? Oricum, daca vrei sa fii profesionist, iti trebuie antrenor. E vorba si de tactici, de observatia greselilor "din afara", cu ochi de profesionist, nu numai de pregatirea fizica.
corina000 întreabă: