Legat de economie, e putin spus ca piata e saturata. E inflatie de-a dreptul.https://capitalismpepaine.com/2014/06/28/topul-facultatilor-inutile/
La Medicina este enorm de mult de invatat din cate am auzit, stiu oameni care au luat-o razna dupa o astfel de facultate deci mai bine te gandesti la Farmacie sau Chimie.
Au luat-o razna de la atat invatat? E bine ca nu am ales medicina
Eu unul am terminat stiinte ale naturii. La fel ca tine eram indecis. Pana in clasa a 12-a am optat pe medicina, iar dupa ce a venit ultimul an... am zis ca medicina nu e de mine. Asa ca acum sunt in primul an de facultate politehnica Timisoara ^_^
Nu stiu daca asta se numara printre variantele tale, dar poate sa fie o optiune. Cat despre farmacie, eh, e putin de invatat. In sensul ca e greu, cu toate ca nu e ca la medicina, doar ca iti trebuie si acolo putina ambitie. Eu zic sa lasi profilele economice deoparte daca vrei intr-adevar sa ai un loc de munca mai bun. Dar bine, merg si acelea
Cum mai esti cu facultatea?:3 acum termin a 11a si sunt inca nehotarata ). dar acum am si politehnica intre optiuni. am medicina, farma si poli