Ca asistent vanzari, nu te vor baga in casa de marcat!
Ai rabdare, intai esti "ajutor" si dupa ce capeti ceva experinta, te vor intreba ei daca vrei sa fii "casier" sau vanzator.
La momentul asta, pozitia de "asistent vanzari", nu ai prea multa raspundere. Incepi prin a curata (aspira si spala pe jos) in magazin si in magazie, prin a pune marfa pe raft, prin a duce si aduce cutiile cu marfa, prin a sorta si organiza lucurile samd.
Deci, casa de marcat nu-ti va fi data pe mana, macar cateva luni bune, pana nu treci de perioada de proba si nu faci dovada ca poti fii de incredere.
In plus, va trebuii sa te verifice cu Politia, cerandu-ti sa aduci cazier judiciar.
Nu cred ca iti inchipui cati prosti vad lucrand la casa de marcat. Daca aia pot inseamna ca poti si tu. Cu emotiile mori de foame.
Nu-ti fa griji. E doar un post de vazatoare. Ce nu sti vei invata la locul te munca. Nimeni nu se asteapta sa stii sa folosesti o casa de marcat daca n-ai mai folosit una. Asta te vor invata colegii. Nu poate fi greu. Scanezi codul de pe eticheta produsului si dai enter. Unde nu recunoaste codul il introduci din taste. Ceva de genul asta. Nu am lucrat nici eu pe asa ceva dar e un aparat mult mai simplu decat PC-ul sau telefonul pe care le folosesti.
Nu te panica e ceva absolut firesc să ai emoții. Cei de acolo îți vor arata ce ai de făcut, având în vedere că nu ai mai lucrat în domeniu, te vor înțelege și îți vor da o șansă. Din propria experiență îți pot spune că ei te pot chema la un interviu cel mult, dar din păcate la aceste magazine se cere foarte multa experiență atât la nivel aranjat la raft, dar și asistare clienți.
Oricum poate ai noroc. Multă baftă!
Stai calma ca iti vor arata ei absolut tot ce ai nevoie sa stii. Te vei descurca foarte bine. Toti am inceput de undeva;-)
Anonim240 întreabă: