| Lovely_6403 a întrebat:

V-ati uitat la Romanii Au Talent? De cine va place cel mai mult? Daca ar fi sa alegeti un castigator, o castigatoare sau un grup castigator... care ar fi acela? Eu zic ca cel mai potrivit ar fi baiatul acela care canta opera, acela cu ochelari. Mie mi-a placut fetita aceea cu catelul si Veveritele vesele si sunt multi care m-au incantat. Daca ar fi posibil, as vrea ca toti cei talenteti sa castige, deoarece au muncit mult.

18 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Artemisia a răspuns:

Buna!
Mi-a placut foarte mult copilul, Iustin sau cum il chema.
Aseara am mai vazut doua fete care au cantat minunat.
Oamenii talentati ar trebui sa castige nu tot felul de nebuni cum erau barbatii aia trei costumati sau ala care se dadea drept contele Dracula sau mai stiu eu ce.

| IoanaTempah a răspuns:

Eu vreau sa castige Tutu love struck

| andragrigoras2000 a răspuns:

Ai dreptate si eu vreau ca toti sa castige dar m-a impresionat mlt fata aia cu catelul moga parca

| ArcticMonkey a răspuns:

As vrea sa castige ala cu alejandro al lui din prima editielaughinglaughingala era cel mai penibil

| Bailey a răspuns:

Da si mie mi-a placut de fata aceea cu catelul dar eu as vrea sa castige Adrian Tutu :X:X. Deci ii ador melodia si a compus-o el...chiar merita sa castige premiul pentru ca el are 18 ani si munceste ca sa traiasca :X:X.

| Lorenna a răspuns:

Si eu sunt de o parere cu tine
putini baieti de 15 ani canta ca si el
s`ar putea considera un norocos si un invingator deoarece a trecut peste faptul ca mama lui i-a zis ca cu vocea lui nu v-a rezolva nimic dar uita ca cu vocea lui a aratat intregii tari ca are o voce de invidiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie cel mai mult imi place Narcis Iustin Ianau pentru ca are ceva foarte special si canta extraordinar de frumos! Si trupa Ballance pentru ca au muncit foarte mult sa poate face asa ceva! pup

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Eu zic Baiatul care a cantat opera (Narcis) El e cel mai bun iar as vrea si fetele cele doua care au cantat asearawinking

| PeAcE a răspuns:

Eu mi-am facut un oarecare tophee hee:

3)Veveritele vesele(pentru amuzamentrolling on the floor)

2)Robo si trupa lui(m-au impresionat foarte tare)

1)Narcis Iustin Ianău (baiatul care a impresionat o tara intreaga si care nu gandeam ca poate canta in asa fel)!

| Gufiii a răspuns:

Imi place veveritele vesele, fata cu catelul, baiatu ala care a facut "coocktail" cei care danseaza electo mia multi

| DyannaDya a răspuns:

Si eu as crede ca Iustin(baiatul cu ochelari) ar merita sa castige.Altfel mi'au placut Veveritele, Catelul si fata cu ocheari, Baietii aceia 2 gimnasti si avocatul care canta opera. smugsmug

| Kiky2 a răspuns:

Buna pe mine m-a impresionat fata aceea de la bara care a vrut sa fie gimnasta ...pe mine m-a impresionat ea deoarece si eu am facut gimnastica si stiu cum e sa nu ai un vis neimplinit

| deeapa a răspuns:

Si mie mi-a placut fata cu catelul si Veveritele vesele
dar eu zic ca fata accea cu gimnastica care era vineri seara in rochie albastra aia chiar se descurc

| RuffledOwl a răspuns:

Mie mi-a plăcut greierașul ala mic de 15 ani, Madalina felina, Cristina Bondoc cu Alina Dinca, și Rob cu dansul lui.
Eu sunt de părere ca apoarpe toți cei care au fost aleși sunt talentați dar cred ca băiețelul cu și fata cu gimnastica la bara merita cel mai mult.In schimb nu mi-a plăcut numărul de magie.

| LaDiva a răspuns:

Cele doua pe care am uitat cum le cheama(alea mai grasute), aia blonda si toti aia care s-au priceput la canat. Asta ar fi una. A doua, mi-a placut foarte mult de fata cu Vanda, tipul su cockteilul(cred ca asa se scrie) si cei doi gimnasti. Cel putin putin pana acumhappy

| Andreea_9030 a răspuns:

Imi place foarte mult Adrian Tutu, foarte buna melodia