Intra aici si fa testele, citeste ce ti se explica, vezi ce variante ai, te va ajuta:
https://optiuni.ro/
Ti-as propune sa te uiti putin pe ingineria medicala,e un domeniu interesant,de viitor si este exact in cadrul care iti place dar n-ai acces din cauza chimiei si a biologiei.
Deci, rascoleste putin site-ul, o sa dai peste un quiz si il poti face de n ori, cu orice varianta doresti tu.
Iar bacul o sa-l iei si-o sa-l iei cu nota mare, ai sa vezi!
♥
Salutare.Și eu am trecut prin examenul de bacalaureat și pot sa îți zic ca poți sa te concentrezi pe medicina sau drept dacă vrei doar ca trebuie sa te împarți și intre materiile de bac și aceste doua domenii.Deoarece domeniile acestea nu au legătura foarte mare cu profilul economic și asta te obliga sa faci meditații la materii care nu țin de bac, iar prin acest lucru o sa te aglomerezi cu bacul și cu meditațiile, pe lângă faptul ca au putea sa ai meditații și la celelalte materii(Dacă dai bacul la geografie știu pe cineva care se ocupa și a avut note la geografie super bune anul trecut). Pana la urma medicina e o materie foarte grea deoarece cum ai zis și tu din a zecea nu mai faci materii care țin de acest domeniu, iar la drept trebuie sa faci gramatica.Mult succes!
Buna! Daca îti place medicina te poti înscrie dupa liceu la o postliceala de asistente medicale! Ar fi o alegere destul de buna.