| esteraelena2001 a întrebat:

Bună. Văd aici mulți oameni și am zis să.mi încerc norocul. Tocmai am fost "testată" pentru a deveni operator de mesaje pe Operator Flexibil iar după 1000 de teste date și rescrise de 1000 de ori am primit răspuns ca nu sunt acceptată. A mai pățit careva? Cine mă poate ajuta cu un sfat? Sunt însărcinată iar în această perioadă trebuie sa stau acasă și aș dori sa fac ceva bani în plus din online, nu am experiență, dar sunt dispusă să învăț. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cauta pe Google:
"Munca la domiciliu" + (localitatea unde stai).

| esteraelena2001 explică (pentru Bula):

Mulțumesc mult. Tot caut dar fără nici un rezultat

| Bula a răspuns (pentru esteraelena2001):

In ce localitate /judet stai?

| esteraelena2001 explică (pentru esteraelena2001):

Pe lângă valcea

| esteraelena2001 explică (pentru Simpatic):

Da, ma bucur ca nu sunt singura. Se vede ca ceva nu e ok invocând niște motive de tot rahatul.

| Dragos388 a răspuns (pentru Simpatic):

Astea sunt prostii. Am lucrat eu cu ei și nu m-a escrocat nimeni. Dacă nu sunteți siguri, de ce dați răspunsuri "concrete"? Eu am fost plătit mereu la timp și nu mi s-a părut nicio clipă că aș sta de vorbă cu niște scameri. Dimpotrivă, uneori erau prea serioși cu privire la reguli, dar așa erau și cu banii.

| sierra1 a răspuns:

" trebuie sa stau acasă și aș dori sa fac ceva bani în plus "

cum te-ar putea ajuta lumea, concret?

| esteraelena2001 explică (pentru sierra1):

Cu un sfat pentru un loc de muncă în online momentan neputând sa merg fizic la muncă. Depinde de fiecare ce înțelege sau ce vrea să înțeleagă.

| esteraelena2001 explică (pentru sierra1):

Sau în domeniul manual, asamblat, etichetat orice e binevenit în perioada asta

| Dragos388 a răspuns:

Bună! Eu am lucrat pentru ei și a fost bine, per total! Am primit remunerația la timp și cei care se ocupau de suport au fost mereu de ajutor și politicoși. Eu îți recomand să mai încerci. Dacă era să fie escrocherie cum spun alții pe aici, de ce nu te-ar fi acceptat. Te pot lămuri eu cu testele. Trebuie să înțelegi acel regulament al lor și poți demonstra că l-ai înțeles dacă faci testul bine. Ei vor să se asigure că te descurci, ca să nu-și piardă nici ei vremea. Cel puțin așa am perceput eu. Mai sunt și persoane care completează aiurea, cred. Eu am fost mulțumit și umrează să mă înscriu din nou. Baftă!

| Honeybunny12 a răspuns:

Buna! Iti recomand sa citesti cu atentie materialele pe care le-ai primit, cu siguranta vei trece cu brio de test dupa asta. Eu lucrez in prezent la ei si sunt multumita, nu este deloc greu, trebuie sa perseverezi. Cat despre salariu, ei mereu platesc la timp.

| ladyDana a răspuns:

Îmi pare rău să aud că nu ai fost acceptată după ce ai dat testele. Pot să-ți spun din proprie experienta că testele pentru Operator Flexibil nu sunt foarte complicate dacă sunt citite cu atenție. Îți sugerez să mai încerci, poate să te concentrezi mai mult pe aceste aspecte și să te asiguri că respecți toate cerințele. Nu te descuraja! Fiecare eșec este o oportunitate de a învăța și de a te perfecționa. Mult succes în continuare!

| Florin6849 a răspuns:

Toata ideea este sa fii atenta la ceea ce iti explica si sa arati ca nu vrei sa faci lucrurile superficial! Dar nu sunt genul de persoane care sa nu te sustina daca vrei sa inveti, daca te vad ca te implici! Eu lucrez deja de mai bine de doi ani cu ei si nu pot sa ma plang! Sunt multumit de cat fac!

| RazvanTudorDan a răspuns:

In mod sigur daca citesti cu atenție materialele, vei reuși sa treci si testele. Trebuie sa ai un pic de imaginație si sa scrii corect românește. In rest sunt colegi cu experienta care te vor ajuta si vor fi tot timpul lângă tine. Sincer sa fiu, nu am ce sa le reproșez, in august fac un an de colaborare si sunt foarte mulțumit.

| queenkaden a răspuns:

Bună, cu siguranță nu ai fost atentă la ceea ce ți s-a dat de făcut și probabil nu ai citit acele teste. Eu am fost acceptată din prima și nu am avut probleme. Oamenii din comunitate sunt minunați și sunt gata să te ajute tot timpul, indiferent de probleme. Îți recomand să încerci din nou, dar să ai mai mult atenție. Succes!

| AmaAmallliiiaaaa a răspuns:

Depinde aici si de răspunsurile pe care le-ai oferit pentru etapele cerute de Trainer. Din experienta mea, deși am fost stângace de la început, am fost susținută si ajutata, nu am avut probleme si lucrez in continuare la ei! Mult noroc!