In primul rand cu problemele astea treuie sa fii foarte atenta sa nu profite cineva de tine si sa fii sigura ca ai de a face cu oameni si firme serioase.
ca sa te descurci singura cred ca e nevoie neaparat de experienta, si sa te plimbi prin Bucuresti, la inceput cu cineva si abia apoi singura. evita zonele rau famate si pustii, concentreaza-te pe parcuri cu multi oameni si mall-uri, ceva de genul asta, si o sa te obisnuiesti si cu oamenii si cu situatiile noi. ceva window shopping pe la un mall cred ca te va ajuta, si daca la inceput te va insoti cineva o sa inveti sa te descurci singura.
iar cu slujba cred ca ai nevoie de una fara mare presiune, ceva simplu, cum ar fi firmele alea cu curatenia la supermaketuri sau in cladirile de birouri. nu poti gresi cu asa ceva, nu e nimic de explicat, si mai ramane doar sa fie ceva serios sa nu te insele, dar cred ca trebuie sa-ti rezolvi problemele cu anxietatea sociala in primul rand ca sa faci fata, si asta nu se poate decat plimbandu-te prin oras (dar din nou, prin locuri sigure).
Salutare
Deci...
1. Google Maps!
Instaleaza aplicatia, invata sa o folosesti, seteaza trasee atat pe jos cat si cu transportul in comun si vezi exact cum functioneaza.
Dupa ce te-ai invatat cu ea, incepi sa te plimbi prin Bucuresti, incepi acum, de luni pana vineri intre 10:00-15:00. Sunt mai putini oameni pe strada, copiii sunt in vacanta deci vei intalni mai putini oameni, nu te arunci din prima in multime.
Apoi treptat, mergi la alte ore (dupa-amiaza) sau intra intr-un parc. Usor-usor te vei adapta la oameni.
2. Carrefour angajeaza persoane cu dizabilitati. Am vazut persoane cu dizabilitati de vedere, auz, vorbire. Banuiesc ca te pot primi si pe tine. (aranjare marfa pe rafturi).
1. Întrebarea mea e: alti oameni cum de nu se pierd când e vorba să vină în locuri mari cum e Bucureștiul? De exemplu inainte cand nu era maps ul ce făceau, cum făceau sa nu se piardă?
2. Care carrefour? Eu sunt aproape de sectorul 6.
Și mersi mult de detaliul cu aglomerația. La asta chiar nu m-am gândit. Dar după ce copiii vor începe școala cum voi face?
Nu stiu care Carrefour, banuiesc ca ei au un sediu central pentru HR si de acolo directioneaza oamenii unde au nevoie. Cand am zis Carrefour ma refeream la firma, nu neaparat o anumita locatie.
Oamenii au asa numitul "simt al orientarii" de nu se pierd fara maps. Unii mai dezvoltat, altii nu. Maica-mea de exemplu se pierde cu harta in mana si chiar si cu mapsul ii e putin greu, ii urmareste indicatiile "stanga-dreapta" etc, ajunge la destinatie, dar nu se orienteaza bine deloc, nu intelege bine harta, daca aplicatia n-ar vorbi/arata sageata pe ecran tot s-ar pierde.
Cand incep copiii scoala Bucurestiul e mai liber intre 8:30 si 11:30 (ca la 12 de obicei ies aia mici clasele 1-4)
OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: