Daca tu vrei sa te desparti de el, in prima faza cauta scuze si sa nu te prezinti la intalnirile cu el; tu sa ai totdeauna altceva mult mai important de facut; daca nu intelege mai vezi tu ii spui direct si cu asta basta!
Cine vrea sa te desparti de el? Ar trebui sa faci ce vrei TU, nu ce vor altii.
Sau sa scrii ca lumea ca sa se inteleaga ce vrei.
Tu:am sa-ti spun ceva dar promiti sa nu te superi?
el:promit.
tu:ne despartim
Aceste lucruri trebuie sa ti le dezvolti singura, sa spui ce simti e cel mai bine, nu sa te ascunzi, ci sa fi sincer, onest, pentru ca poate vei fi si tu pusa intr o astfel de situatie si nu ti ar placea miniciuna, asa e, nu?
Pai.oricum se va supara. am trecut peste chestii din astea.dar sa stii ca o sa`si revina cu timpul si o sa uite ce a fost intre voi. Daca nu poti in fata incearca prin sms. Cv in genu "a fost dragut ce s`a intamplat intre noi.dar simt ca nu mai functioneaza. vreau sa ramanem doar amici... daca nu te superi:*"
Dupa parerea mea nu trebuie sa-l iei cu scuze de genu:"Ai treaba sau ceva de genu"...Incearaca sa va intalniti la o cafea.si sa vb.nu trebuie sa-l iei direct cu:"Gta vreau so terminam!"Pur si simplu ii zici ca vrei sa ramaneti amici daca el tine la tine va intelege nu se va supara!;]Dupa ce ati terminat-o nu il evita! Il va durea! Ramaneti amici.Te va uita;]
Intra aici cu incredere si te voi ajuta. http://despartire-usoara.blogspot.com/