Http://www.telcor.ro/avon/landing3/?sid=2&p=20920235100 poate te ajuta :d funda?
Ai reusit pana la urma? daca nu ai reusit poti sa ma contactezi pe mess sau pe adresa de mail coozyalexandra@yahoo.com fiindca mai sunt doar cateva zile pentru noii reprezentanti. Asta consta intr-un program motivational care include nenumarate cadouri constand in creme, rimel, si multe alte lucruri frumoase pe care le poti obtine gratis.
Buna Mada, daca mai esti interesata sunt Senior Coordonator Avon si te ajut cu tot ce ai nevoie.
Iolanda Grama
Senior Coordonator Avon
0745/432493
mess: iolanda_avon@yahoo.com
Buna, Mada! Eu sunt reprezentant Avon si te pot ajuta cu cea mai mare placere! Devenind reprezentant ai parte de discount, produse la preturi speciale, cadouri si multe alte surprize! Da-mi un e-mail la avon.delia@yahoo.com
Te ajut eu cu mare placere. daca se poate sa ma contactezi la id de mess cata_gogoasa cat mai repede. uite cateva detalii:Chiar daca esti la inceputul carierei tale, la momentul in care copiii au crescut sau pur si simplu vrei sa fii propriul tau sef, devenind Reprezentant Avon ai oportunitati nelimitate.
5 milioane de Reprezentanti avon din intreaga lume se bucura de aceste beneficii- si la fel poti si TU:
* O afacere flexibila chiar la tine acasa - poti avea biroul chiar la tine acasa
* discount pana la 40% si multe alte beneficii
* Oportunitati deosebite doar la Avon - oferte speciale, programe de instruire gratuite la cele mai inalte standarde,
competitii si premii gratuite
* Comanzi confortabil din fata calculatorului si primesti produsele intr-un scurt timp
* Participi la sedinte beauty si afli tot ce e nou in domeniu