anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna vreau sa devin super erou adica nu neaparat sa zbor laughing dar sa ma ajute cineva cum sa ma imbrac ce sa fac sa simt ca sunt cum sa imi confectionez accesori, va rog si va implor nu vreau sa se rada de mine si asa vreau sa ma sinucid dar decat sa ma sinucid mai bine vreau sa devin super erou deci help me ca sa nu ma sinucid va rooogcrying sunt asa de suparat va rog multcrying

29 răspunsuri:
| marmota_8713 a răspuns:

Pai ar trebui sa-ti cumperi niste colanti de la Bershka, sa fie de firma, si sa iti pui un ciorap de dama in cap. apoi poti sa te arunci!

| ionutVUVUZELA a răspuns:

laughing ce *** de intrebare. laughing si eu vreau sa devin wolverine.mai bine ma duc la stryker ca imi baga ala fier in mine si devin steelman

| darkmihai a răspuns:

Nu poti sa devii asa ceva la ani tai (imi dau seama cati ai)
in ziua de azi ca sa fi tare trebuie sa faci armata si sa devii soldat si inca ceva in ziua de azi exista poltie

Răspuns utilizator avertizat
| T3JS a răspuns:

Hmmm, daca vrei sa te imbraci ca unul, poti sa cumperi un costum

| 1n3x a răspuns:

Cred ca ai vizionat mult prea multe filme cu super-eroi.e timpul sa-ti revii omule.realitatea e cruda.viata e cruda.

| Husterm a răspuns:

Chiar iti bagi joc de noi laughing?

| w1NNNd a răspuns:

Mergi la un control la psiholog " si o sa devi si super erou happy

| JaJe a răspuns:

Mai bine ai cere sfatul unui psiholog. serios.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda se pare ca solutia cu sinuciderea e mai buna asta e adio merci pentru nimic

| ComputerGeek a răspuns:

Nu stiu ce se intampla unora dintre noi cu ideea stupida de a se... ma rog, nici nu pot pronunta cavantul ala care nici nu ar trebuie sa existe.

Dar gandeste asa, toti suntem eroi mai mult sau mai putin. Esti unic si nimeni nu te poate contrazice...

I-a fiecare zi ca pe o noua provocare, la finalul fiecareia considerate un erou, ai mai infruntat inca o zi, cu bune cu rele dar asta e farmecul vietii: Daca totul ar fi roz ne-am plictisi de asemenea

| oOSmileoO a răspuns:

Ok...daca ai 7 ani poti sa iti pui chilotii in cap niste colanti si sa alergi un pic vei vedea ca vei deveni fraierul cartierului. daca verei sa devii un super erou fi tu insutiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la SOCOLA acolo tie locu, trezeste-te la realitate, sau va da ea peste tine!

| katashop97 a răspuns:

Doamne cica sa nu ma fac de raslaughing ba omule adica copilule cum a zis ala inainte viatai cruda, ai o viata n-o strica ce faci tu supererou treci femei batrane strada care alea stau la autobuz ce drk vinoti in fire altfel puneti un chilot cu benzina si da-ti foc...

| AndyArtist a răspuns:

E foarte simplu! ca sa devii super-erou trebuie sa iti pui chilotii peste pantaloniwinking Succes!

| V3lCr0 a răspuns:

Taiele gatu la toti

| DraGfirE a răspuns:

Sfatul meu ar fi asta iti trebuie o oala pentru cap, un cearsaf ca sa te legi de cat si ca sa atarne in spate si un cutit in mana acum te poti spanzura linistit.laughingDu-te ma la psiholog ai probleme foarte grave cu capullaughingnu am mai intalnit persoane asa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fumezi un joint, te imbraci in costum si sari de pe o cladire. Cand te trezesti, vei fi numit eroul.

| MasterDanny a răspuns:

Mane... poti fi un erou prin a face fapte bune. Nu neaparat sa ai super-puteri, si sa ajuti lumea cu ce poti. Chiar daca vrei nu poti sa devii un super-erou dar poti sa-mi urmezi sfatul si sa devii un erou pentru oameni, bineinteles nu o sa ai super-puteri dar o sa poti sa-i ajuti prin alte metode, spree exemplu sa fi un exemplu de copil, sa asculti pe toata lumea, sa ajuti oamenii prin sfaturi, mancare, etc

| Anonim444 a răspuns:

Eu cred ca esti emo! asa e esti emo nu? nu te sinucide nu iti taia venele ca exista si eroi care salveaza vieti daca vrei ia-ti un costum smecher in stilul tau! si fi pe faza cand cineva are nevoie de ajutor sa il salvezi in america exista asa ceva oamnei care se deghizeaza si se bat cu infractori americani numesc asta TABU! sunt multi eroi si in Romania un om a salvat o fetita de la un incediu ca spider man si daca vrei sa te sinucizi no face fate super hero indeplinesteti visul fiecare avem unu eu man!

| Raresh_Danila_1998 a răspuns:

Uite multa lume cred ca si-ar dori sa fie supererou cu super puteri sau fara dar acest lucru se poate intampla doar daca vrei si tu ai putea de exemplu sa-ti confectionezi diferite echipamente speciale cu ajutorul banilor si la fel si cu costumul trebuie sa fii creativ si sa-ti alegi un domeniu bun asa ca nu e bine sa te sinucizi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Puneti o masca, ia-ti o bluza neagra si blugi, o curea, niste manusi, puneti un abtipild pe umarul bluzei sau coaseti ceva si confectioneazati dintr-o sfoara si un carlig o ustensila sa poti sa te urci pe blocuri.
sper sa te ajute.sa ai grija sa nu cazi cu ustensila

| Alexalien a răspuns:

Te pot ajuta eu. Da un semn daca mai cauti raspuns la aceasta intrebare.

| VanillaSky a răspuns:

Nu poti sa fi super erou, dar poti sa fi o persoana darnica, iubitoare care ajuta oamenii. Daca esti destul de mare poti face voluntaria sau sa ii ajuti pe parintii tai cu treburile in casa. Nu stiu cati ani ai, dar sinuciderea nu e o optiune. succes!

| Nicoleta_Nico_1955 a răspuns:

Trebuie sa te muste un paianjan radio activ sau te pupe un fluture radio activ

| Costea_Ionut_1992_h2Bm a răspuns:

Du-te la Biserica;-)

| EcceHomo a răspuns:

Iulia Albu deține poțiunea magică.
Noi, muritorii de rând, nu avem acces la ea.happy

| GoldenZenith a răspuns:

Ai tras dero pe nas? Din nou? sad