Un tarif mediu pentru un dj la un astfel de eveniment ( dj e cam mult spus, tot ce trebuie sa faci e sa vii cu laptopul tau care trebuie sa contina cel putin un terra de muzica- adica practic sa acoperi absolut toate genurile posibile ) e undeva la 100 E. Din pacate pentru tine aici se merge mai mult pe recomandare deci pana iti faci un nume nu prea ai nicio sansa. Incearca 1 an de zile sa pui muzica pe la zile de nastere ale prietenilor etc, si in timpul asta aduna cat mai multa muzica pe pc, fa-ti un cont pe facebook si twitter in care sa te promovezi si poate vei avea succes.
Eu cred ca poti.Nu iti contest aptitudinile, dar cine are incredere in putina ta experienta.Eu una la nunta mea as aduce pe cineva cu multa experienta in asa ceva.incearca mai bine sa mergi la petreceri ale colegilor de liceu,la majorate,zile de nastere, chefuri la cabana, vezi tu.Si dupao perioada,daca esti bun in ceea ce faci, vei avea un renume si vei fi chemat si la nunti botezuri, unde vei castiga mai multi banuti.Sa ai bafta!
In primul rand invata tu pentru scoala, vad ca esti cam certat cu gramatica. Un dj nu doar apasa pe butoane, trebuie sa mai faca si atmosfera, asta inseamna vocabular bogat si ceva tupeu.
Slabe sanse, la nunti si botezuri nu se foloseste un dj ci taraf, cantaresti, dj poate pentru discoteci, baruri, petreceri etc.
De asemenea slabe sanse avand in vedere varsta, trebuie sa ai echipamente si mai ales sa platesti taxe catre ORDA pentru drepturi de autor a pieselor audio.
Pune mana pe carte, la anul o sa vrei sa fi pompier, peste doi ani gabor, iar in final te vezi peste.
Salut.
E foarte bine ca stii ce vrei sa faci, sau ce vrei sa faci ce iti place.
De recomandat e sa-ti testezi/inbunatatesti talentul sau pasiunea, banii o sa vina de la sine daca te dedici.
Succes DjBlaze!
Intrebarea asta am avut-o si eu, si crede-ma ca nu este usor sa fii dj, este stress mult, sa tii oamenii in picioare toata nopatea este foarte greu. Deceaba iti faci playlisturi, trebuie sa improvizezi pe loc ce melodii merg. Dar poti incerca cu un simplu mixer de 2 canale..sau cu o consola.
Someone1272828282 întreabă: