Penibil.Asa mi se pareau si cand aveam 13 ani cele ca tine, asa mi se par si 10 ani mai tarziu.N-ai tu treaba cu baietii, pune mana pe o carte.
Un sfat ar fi sa pui mana pe carte! Tu probabil nu realizezi cate greseli ai acolo.Pe langa faptul ca nu ai pus punct la sfarsitul propozitiilor, ai atatea repetitii( si prietena mea are 16 ani cat are el si prietena mea s-a rugat mult) + greseli de ortografie dupa aceea/sorsa/altcineva/etc, bine ca ai stiut sa scrii "fundita" cu "tz". Si poate dupa ce inveti sa scrii ai dreptul sa te uiti la baieti! Pana atunci pune mana pe carte! Asta este singurul sfat pe care ti-l pot da, sincer!
Pai ce sa zic esti prea mica sa iti faci prieten de acum mai asteapta si thu pana la 16 ani si apoi poti sa iti faci prieten, imi pare rau de tine
Am observat ca nu ai pus punct nici macar la sfarsitul acestei povesti incredibile, cumva ai de gand sa ne zici continuarea?:-s
Doamne fereste, n-am vazut in viata mea o fraza mai mare. tu ori ai probleme cu gramatica. ori ai mari probleme la cap. eu zic sa-ti faci un control psihiatric. pe mai tarziu :X
Cea mai penibila intrebare. habar n-am cum poate sa stea unu si sa citeasca aceasta MINUSCULA FRAZA. cel putin pe mine ma trasneste rasul numai dupa doua cuvinte citite. JALNIIC
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: