Un sfat:relatiile la distanţă nu sunt deloc ok.Pentru că:
1.In timp ce el iti zice ca te iubeste, poate e cu alta.
2. Poate sa fie un pedofil, care daca vede fete naive(nu te supara), le lucreaza cum vor ei.
3.Decat sa nu te vezi deloc cu el,mai bine fa-ti prieten din zona ta, e cel mai bine.
Am acumulat putina experienta cu asta, desi am 14 ani(sa nu crezi ca am facut-o.nu e adevarat, pur si simplu am avut si eu o relatie la distanta)...
Asa ca lasa-l.Si faptul ca te si vorbeste pe la spate.Scuze dar mi se pare o chestie de bun simt sa barfesti pe cineva la care zici la ca tii.O sa gasesti un baiat mai bun decat el.Doar ai rabdare
Fii atenta.ca asa sunt si eu.de fapt.la noi e distanta de vreo 5 km.dar imi place la nebunie de 1 an.si stie asta.dar nu mi-a zis nimic! si eu sunt obsedata.si mi-e rusine sa-i zic ceva! sfatuieste-ma si tu!Dar eu iti zic.sa-ti ceri scuze.si sa-i spui in fata ca-l iubesti si gata!
Nu trebuia sa-l minti dar na acum e prea tarziu. Eu ti-as zice sa-l lasi un pic si sa nu ii arati ca il iubesti sau ca ti la el. Si poate na atunci o sa vina el la tine. Daca te-a iubit nu se poate sa nu te mai iubeasca asa dintr-o data, dar daca nu te-a iubit asta e si poate acum nu mai tine deloc la tine mai ales ca l-ai mintit. Daca nu te-a iubit cu adevarat si daca acum nu-i mai pasa de tine eu zic s-o lasi balta. Bafta:*
Toni1p000 întreabă: