Funda nu se primeste pentru intrebare ci pentru un raspuns bun la o intrebare pusa de alt utilizator. Iti apare la Vizualizare profil/Raspunsuri castigatoare. Numai bine!
Pentru o intrebare nu primesti funda! --- doar pentru un raspuns! TPU te anunta printr-un e-mail atunci cand unul din raspunsurile tale a fost rasplatit/ premiat cu o fundita. Numai bine!
Primesti notificare prin mail. Poti sa le vezi si accesand meniul "Vizualizare profil". Funditele sunt sub imaginea de profil.
Trebuie sa-ti vina un mail sau spam pe adresa de e-mail pe care ti-ai facut contul TPU care iti confirma acest lucru
Dai la " Raspunsurile mele"acolo iti arata toate raspunsurile pe care le-ai dat, iar in dreptul intrebarilor s-ar putea sa vezi in stanga o fundita!
Bună.Ca să afli dacă ai primit fundiţă pentru un raspuns(cred că la asta te referi), te duci în stânga paginii unde scrie:
-Vizualizare profil
-Editare date logare
-Editare profil
-Raspunsurile mele
-Intrebari favorite
-Prieteni
-Notificari
-Logout
şi dai click pe : ' Vizualizare profil '.De acolo dai click pe 'Răspunsuri caştigătoare ', şi îţi arată toate fundiţele primite pentru răspunsurile date.
Baftă!
In stanga ai ~ Vizualizare profil.dai pe el si apoi o sa vezi acolo Raspunsuri castigatoare : si nr, dai pe numarul lor. si iti arata care raspuns de'al tau a primit funda.
Pai te uiti la profilu tau si acolo o sa vezi o fundita. uite-te la profilu meu si o sa te prinzi
1. Primesti mail;
2. Verifici la 'raspunsurile mele' sau la tine in profil, o sa apara pe acolo pe undeva o fundita.
Imi dai fundita?
Pai daca vrei sa afli ca ai primit fundita te duci la Vizualizare profil si sub avatar apare... Please fundita
Primesti un mail eu pot sa primesc funda pentru a primi un mail in care sa fiu anuntat ca am primit o funda de la tine?
Intri in stanga,la raspunsurile mele,si in dreapta fiecarui raspuns trebuie sa arate o funda, daca ai primit-o.
sau la vizualizare profil, arata raspunsuri castigatoare.
sorinaa0 întreabă: