Si eu am aceeasi inclinatie.
Mam interesat si la liceu se da pe profilul chimie biologie
APOI o facultate de 5 ani care costa cca 2000 de euro pe an
Eu sunt la un asemenea liceu si la un asemenea profil tehnician veterinar si cand termini liceul poti fi angajat nu iti mai trebuie facultate ( Colegiul tehnic "Pontica" Constanța)
Bună,
Trebuie să mergi la un profil real, preferabil ştiinţe.
Eu vreau medicină generală, deci tot pe acolo. Dar am un prieten foarte bun care a intrat la fără taxă la veterinară, deci ştiu cam cum stă treaba.
După liceu urmează facultatea, dar până atunci mai ai.
O zi bună!
Mersi!
Nu ai pentru ce
In unele orase exista licee cu profil tehnician veterinar, iar cand termini liceul poti sa lucrezi ca tehnician.ca medic veterinar trebuie sa termini o facultate care tine 6 ani si este f grea. taxa pe an depinde de la o fac la fac dar daca ai medie mare la bac intri la fara taxa
Da in Bacau gasesti un astfel de liceu?
Incearca la liceul agricol hemeiusi din bacau. poate au sectie de tehnician veterinar. daca nu alege un liceu cu profil real cu multa chimie si fizica pentru ca in primii 2 ani se face multa chimie si fizica, si ar trebui sa ai bazele inca din liceu ca nu o sa iti mai explice nimeni de la inceput.
funda?
De regula urmezi un liceu agricol, apoi mergi la facultate, nu poti fii medic veterinar numai cu liceul.
Te contrazic, sunt la liceu cu profil technician veterinar si multi care au absolvit liceul acesta dupa ce au facut practica pe la ferme cand au terminat liceul au fost angajati.
Nu poti doar cu liceul dar poti sa te axezi pe ceva profil chimie-biologie ca iti prinde bine in acest domeniu.
Pai eu m.am dus la liceu agricol unde se baza pe bio si chimie dupa am urmat o facultate. Acuma suntem in 2018 au trecut 5 ani de cand ai pus intrebarea?
Dianna_6379 întreabă:
☼loli☼ întreabă:
Alexsb20 întreabă: