Puteti va va inregistrati cantand singure si in duet si cereti parerea si altcuiva. Daca aude si o alta parere ca ar trebui sa canti doar tu, probabil va fi dezamagita, dar va intelege. Succes!
Buna.
Eu zic sa te duci tu singura,vei avea mult mai mult de castigat
Spune`i ca e cel mai bine asa,ca trebuie sa inteleaga ca si ea are o voce frumoasa insa consderi ca e mai bine sa canti doar tu, spune-i sa se gandeasca ca tu ai putea lua premiul cel mare, iar daca ar fi si ea nu s ar putea acest lucru.Va intelege.Iar eu te sfatuiesc sa te duci tu singura daca te bazezi mai mult pe vocea ta.A fost anul trecut un caz in care un baiat a venit cu prietenii lui sa danseze, el era cel mai bun iar ceilalti il trageau in jos, iar juriul a spus sa aleaga intre el si cei patru.S a dus singur si a intrat in semifinale.Bafta iti doresc, si sper sa castigi premiul!
Sper ca te am ajutat
Spune-i ca ar fi mai bine sa participati individual pentru ca v-ati dubla sansele de a merge mai departe.
Explicai nu o sa stea suparata pe tine mereu.Dar ai grija sa nu te faci de rusine, te vede toata Romania.
Va multumesc mult pentru raspunsuri :d e prima data cand intreb ceva pe site.ul asta nu credeam ca o sa mi se raspunda asa repede! o sa va urmez sfatul pentru ca toti ati spus acelasi lucru! acum faza e ca trebuie sa ma gandesc ce cant mai ales ca mai e putin si e preselectia in Bucuresti! daca ma mai puteti ajuta si cu asta ar fi super! mersi