Cum vrei tu! Alege o meserie mai buna in invtamant. Urmeaza-ti visul! Nici asistentele nu au un salariu bun, sincer! Urmeaza-ti visul, e tot ce poti sa-ti spun!
Iti fac o recomandare.Incepe o scoala postliceala de asistenti de farmacie pe care consider ca o poti urma in paralel cu facultatea.Am inteles ca esti din provincie, dar niciodata nu se stie destinul cum va fi. In Bucuresti salariile sunt destul de bunicele pentru un asistent de farmacie( 2000-2500 lei/luna) asa ca merita incercat. Succes!
Buna.
Iti inteleg situatia.
Ai facut o mare greseala cand ai ales sa faci facultatea de asistenta medicala.Pur si simplu, in Romania nu are rost sa faci asa ceva. Ajungi o asistenta si lucrezi pe un salariu pe care nici macar nu iti poti plati factura la net.
Si eu sunt pasionata de limbi straine, mai departe voi merge pe filologie. Dupa filologie ma gandeam la Drept sau Relatii Internationale.Mama mereu imi spune ca imi va fi foarte greu.Ea imi recomanda sa ma duc la Litere.
Stiu ca imi va fi foarte greu, stiu ca va trebui sa plec din orasul natal, dar asta este.Ca tine, nu vreau sa ajung un profesor de doi bani.
Daca aleg Dreptul, chiar daca va fi foarte greu, voi avea mai multe optiuni de joburi.
Am facut asa o presupunere...
Sunt foarte multe facultati la care ai putea intra.
La Litere nu se merita, eu iti recomand Dreptul.Trebuie sa te mai informezi si tu desigur.
Eu sper sa faci alegerea corecta.
Succes in viata!
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: