| ßobolina a întrebat:

Bunahappy
Vreau sa va dati cu parerea despre ce as putea deveni, pentru ca mie foarte greu sa ma decid... imi place mult engleza si mi-ar placea sa plec in Statele Unite sau in Marea Britanie, dar mi-ar fi greu sa-mi parasesc parintii (familia).
In ce domeniu ar fi bine sa lucrez pentru a indeplini cerintele de mai sus?
P. s. Parintii nu pot veni cu mine happy
Vreau sa raspundeti cu seriozitate

8 răspunsuri:
| TheFeeye a răspuns:

Stewardesa? Poti calatori peste tot, bine ca trebuie sa nu ai rau de inaltime thinking

| Roberto a răspuns:

Traducator,ghid turistic, consultant la o firma pe relatii internationale.

| DanutzzaMaria99 a răspuns:

Daca ai voce, o cantareata. Sau actrita. Daca ne luam dupa faptul ca-ti place engleza.translator.profesor dar e cam naspha. Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Si fa ce-ti spune inima.Si daca o sa pleci sa iti vizitezi parintii happy. multa bafta!

| karrry9999 a răspuns:

Translator din engleza-romana si romana-engleza, profesor de engleza sau poti face o alta facultate cu care ai putea lucra si in statele unite si ar trebui sa stii bine engleza

| alex951 a răspuns:

Buna! buna alegere sa pleci din tara in america sau in marea britanie! dupa mine eu zic sa te faci ori medic sau asistent medial ori ceva care are la baza informatica

| alex951 a răspuns:

Multa bafta

| NoTime a răspuns:

Fa ce iti spune inimalove struck

| ßobolina explică:

Mai e o chestie si am uitat sa mentionez ca parintii mei ar vrea sa isi vada nepoteii mai des decat."cand as avea concediu"hee hee