Daca nu iti plac copii n-ai ce sa cauti la pedagogic. Copii is cele mai minunate fiinte de pe pamant si daca nu`i iubesti n-ai cum sa lucrezi cu ei, nu iti sugeerez sa te duci la acel liceu doar pentru ca sunt usoare materiile, nu-i o solutie. Poti sa mergi la un liceu cu profil tehnic, chiar daca esti fata si asa nu liceul conteaza, ca dupa aia oricum vei urma o alta facultate, sau la un liceu vocational, poate iti place sa canti, sa dansezi (coregrafie) sau sa joci piese de teatru- mergi la actorie sau arte plastice, arhitectura sau sport, la liceu sportiv (handbal, tenis, volei) sau de ce nu la un liceu economic, nu trebuie sa stii matematica de 9 si 10 cum spun unii, fratele meu a intrat la liceu economic si de cand il stiu are media la matematica-6. Deci e ok.
Ti-am insirat cateva tipuri de licee, sper sa iti alegi cat mai curand posibil unul, ca timpul trece.
Bafta iti urez`!:*:*:*
Sa stii ca mie imi place foarte mult sa cant si sa dansez, ma pricep la coregrafii si in plus la banchetul care o sa il organizam pentru sfarsit de an scolar eu am facut coregrafia la doua melodii si o sa mai fac si chiar am voce