| arigern a întrebat:

Am creat acest cont cu cateva zile in urma insa acest lucru nu este important. Am venit aici ca sa va pun cateva intrebari, de fapt o intrebare legata de cariera pe care as dori sa o performez in viitorul meu. In primul rand, vreau sa ma fac fotbalist deoarece practic fotbal de performanta de la varsta de 9 ani. Insa, pe langa asta vreau sa ma duc la un liceu la profilul real sa ma fac informatician sau ceva asemanator cu asta. Tin sa cred ca ma pricep la calculatoare, iar crearea unui blog, editarea unei imagini prin intermediului lui photoshop, instalarea unui joc major etc. sunt floare la ureche. Oricum stiu totul ce sta la baza.

P. S. Nu vreau raspunsuri docte, ci concret.

Răspuns Câştigător
| George_2648 a răspuns:

Pai daca iti place fotbalul poti sa iesi cu prieteni in weekend daca ai timp si in timpul saptamani sa te apuci de invatat daca vrei sa te faci informatician sau ceva pe langa caci matematica e din ce in ce mai grea cu fiecare an care trece

| arigern explică (pentru George_2648):

Pai asta si fac. In fiecare weekend ma duc impreuna cu prietenii mei sa joc fotbal. In timpul scoli, imi invat insa nu sunt foarte bun la matematica.

| yanly a răspuns (pentru arigern):

Invata matematica cat timp o mai sti ca altfel pierzi tot ce stiai.

2 răspunsuri: