| FloreaElenaBianca a întrebat:

Buna ziua. Am nevoie de ajutorul vostru cu niște răspunsuri.
Urmează să ma angajez si am realizat, uitandu ma prin acte, ca adeverința de licență a expirat luna trecută, iar eu nu am apucat să-mi ridic diploma. Lucrez non stop si urmează sa trebuiască sa duc actele la noul loc de munca foarte curând și nu pot lua atat de repede diploma.
Credeți că va fi un impediment? Deja simt ca o iau razna. Voi intreba si la noul loc de munca, dar pana atunci, as dori opinia voastră.
Mulțumesc.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti iei liber 2 ore si te duci sa-ti ridici diploma, ca risti sa pierzi noul job, daca nu duci toate actele cerute.

| FloreaElenaBianca explică (pentru Violleta2022):

Sunt conștientă, însă din păcate nu o pot ridica decât începând cu luna septembrie, deoarece secretariatul nu lucrează in luna august.

| Violleta2022 a răspuns (pentru FloreaElenaBianca):

Mergi cu adeverinta expirata si explica ca nu poti sa ai licenta pana la inceput de septembrie...
Stai un pic, nu cumva facultatile incep la 1 octombrie?

| gabicoo a răspuns:

Te duci cu adeverința - totuși este un act - și îi rogi să te aștepte cu diploma. La facultate trebuie să te duci personal pentru că actele de studii se semnează de către titular.

| FloreaElenaBianca explică (pentru gabicoo):

Mulțumesc pentru răspuns. Așa mă gândeam să procedez, mai ales că nico nu o pot lua curând, secretariatul fiind în concediu toată luna.