La o firma mare nici nu ajungi la interviu daca nu ai bacul, oricat de bun ai fi
Momentan asta o fac din pasiune, dar intentionez sa ma angajez ca programator, intre timp voi continua si liceul din februarie, si voi mai avea 1 an si 5 luni de liceu, dupa care dau bacalaureatul. Daca am bacul luat, sunt sanse sa ma primeasca la o firma ceva mai mare si pe un salar ceva mai bun?
Da, nici eu nu am bacul si am lucrat ca programator in Romania fara nicio diploma. Acum lucrez pe cont propriu.
Ai putea de exemplu sa faci si tu ceva gen freelance, sau appuri, etc. Ce fel de programare stii?
Intrebariile aste ar trebui adresate lui @adrianolah1 eu doar am vrut sa precizez cum merg treburile in Romania (stiu IT dar in alte domenii nu in Programare (adica m-am apucat si eu intr-un timp de c/c++ si mi-am dat seama ca nu sunt asa bun la mate)), asta cu voluntariatu sunt de acord cu tine, altfel nu prea ai cum sa ajungi la o firma buna cu un salariu decent fata de informnatiile pe care le detii.
Salut,stiu html, css3, php,mysql,jquery, putin din bootstrap, grunt(e un framework de javascript) si inca un framework de php (laravel), imi poti spune ce intrebari ti-au pus cand te-ai dus pentru angajare? Freelancing am incercat, dar m-am cam acrit de atatia indieni si de mult bid-uit.
O seara placuta
Ok, si ai si tu o lista cu siteurile facute? Cam cate ai? Si faci si web design, sau doar programare?
Sunt proiecte personale, nu sunt publicate, dar am 1 proiect cap-coada facut de mine, iar legat de ce ai spus tu sunt Fullstack (insemnand ca fac si front-end, si back-end)
Pai daca nu ai nimic publicat, ce vrei sa arati?
Apuca-te si fa niste siteuri web publice, eventual pe gratis la inceput (pentru fundatii, etc.)
In paralel, gandeste-te sa faci si un site al tau din care ar iesi bani (din reclame).
Buna, ca editor de programe s-ar putea sa-ti gasesti. Pentru ca nici eu nu am diplome si am avut sansa sa intru dar nu eram suficient de pregatit si am refuzat.
SadBoyForever întreabă: