| SofieElena a întrebat:

Bună ziua! Am și eu o întrebare. A mai lucrat cineva până acum pe poziția de brand ambassador tobacco la firma de marketing Mercury360? Dacă da, cum s-a desfășurat tot procesul? Ați aplicat online sau ați văzut anunțuri pe Facebook de la team leaderii din firmă? Îmi par o firmă destul de neserioasă; una îți spun inițial și alta fac. Am încercat anul trecut să lucrez la ei, mi s-a spus că vom semna contractul, ca după o lună să mi se zică că „s-au ocupat locurile disponibile". Mi s-a tot promis că vom semna sigur contractul, iar în final mi-au zis ce am menționat mai sus. Mai pe scurt, și-au bătut joc de timpul meu și al lor. Măcar au avut decența să-mi ofere un training plătit.

Anul acesta am aplicat din nou, în speranța că s-a mai schimbat ceva. Am vorbit cu un alt team leader. Ofertele lor, cel puțin pentru studenți, par foarte atractive, deoarece se lucrează part-time și plata pe oră este ok. Totuși, am pățit la fel: mi s-a spus ceva la început, apoi altceva. Totul pe repede-înainte. Am fost trimisă să observ un brand ambassador pentru că aveam deja trainingul făcut de anul trecut, și doar trebuia să-mi reamintesc, cu promisiunea că voi primi materiale scrise cu tot ce am nevoie pentru job. Ulterior, mi s-a spus că sunt în vizor și alte candidate, fără să mi se menționeze acest lucru de la început. Mi s-a spus că „te vrem în echipă". Sunt curioasă dacă a mai pățit cineva așa ceva, chiar și persoane care au semnat contract cu ei. Mi se pare o lipsă de respect la adresa mea. Nu cred că sunt singura care a trecut prin asta. Îmi puteți împărtăși și experiențele voastre cu firma Mercury360? Seară frumoasă!

1 răspuns:
| SofieElena explică:

Menționez ca sunt din București, aici am aplicat, nu știu cum e în alte orașe.