| sebyyy a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep. eu am o pasiune pentru ideea de a fi streepar.Am luat legatura cu Cornel Pasat liderul trupei Flamingo boys, i-am trimis poze etc, mi-a spus ca sunt f okay.sad dar exista o problema. Si anume nu am 18 ani sad, iar eu nu am apucat sa il intreb daca pot face ceva pentru a ma pregati pana atunci? in restul sunt okay merg la sala arat chiar f bine. Practic un sport care se bazeaza pe mobilitate cea ce am vazut la Bogdan si Cristi Ursu (2 baieti din flamingo boys). Deci rog pe cineva daca ar putea sa ma ajute! Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Anonim187 a răspuns:

Hehe... asa zic ei cand vor sa scape de tine. am luat si eu legatura cu multe vedete pentru a ma ajuta in legatura cu ceva (evident toate bazate pe aceeasi meserie) si la fel imi ziceau numai prostii si aberatii. apar si ei odata la tv si gata sunt mari impresarii p****. mergi pe cale solo pana gasesti pe cineva sa faceti ceva impreuna o trupa ceva. nu te mai lua dupa toti. daca nu ma crezi, suna-l pe acel "Cornel Pasat" si dupa ce faci 18 ani sa vezi atunci ce vrajeala mai baga laughing)))))))) rlx tati asa sunt toti si ei sunt vai d mama lor, au uitat d unde au plecat si acum merg cu nasu` p sus. bft

1 răspuns:
| sebyyy explică:

Da si eu ma gandeam la fel laughing dar bine nu ma deranjeaza asta oricum vorba ta o sa o iau solo pana gasesc eu ceva mai am nu ma grabesc.dar vorba ta toti uita de unde au plecat intr-un final...laughing mersi pentru raspuns! bafta si tie!