| Maria_5506 a întrebat:

As vrea sa plec si eu impreuna cu sotul meu in alta tara la munca. Daca e cineva care ar putea sa imi recomande pe cineva.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| plamadabianca678_7946 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

3 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Cum naiba poti sa intrebi asa ceva? cica daca cunoastem pe cineva sa recomandam, cand a fost ultima data in care ai aprins televizorul si ai pus la stiri sau ai iesit din casa? Sunt atatea sarlatanii dincolo mai ales plin de prostitutie ca cateodata nu poti crede nici in prieteni.Mai gandes-te de 3 ori inainte sa zici ceva.

| morena a răspuns:

Ce raspunsuri stupide! Fata draga sut destule agentii care ofera de lucru in alte tari! Basta ca trebuie sa platesti un contract, dar i-ti asigura contractul!

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Intr-o intrebare ziceai ca terimini likeu si ca acum te muti cu sotu? Bah da uh cine esti?