| Mihai_Vlad_1998 a întrebat:

Ca sa deviu paramedic iti trebuie facultatea de medicina sau pot face postliceala de asistent medical si apoi paramedic? Va rog ajutatima si explicatimi ce trebuie sa fac ca sa devin paramedic.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| mihaiion2 a răspuns:

Pentru a fi paramedic trebuie sa fi terminat o scoala tehnica în domeniul medical, sau un curs de para-medic, sa fiti apt din punct de vedere fizic si psihic pentru o astfel de meserie, sa aveti reactii si judecata rapida, sa fiti o persoana de încredere. Nu este o meserie pentru persoane emotive sau pentru persoane care ar putea lesina la vederea sângelui sau a ranilor grave.

2 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Pai in primul rand invata ca limba romana are cratima si foloseste-o, dupa care treci mai departe!

| Mihai_Vlad_1998 explică:

Sti ce tu ala cu lima romana.Tu crezi ca eu stau si ma uit la fiecare cuvant pe care il scriu litera cu litera.Ce le mai place unora sa se dea atotstiitori si ei habar nu au pe ce planta suntem.Asa sunt unii romani, le place sa sa bage in seama pur si simplu.In loc sa stai sa ma critici ca nu am pus o cratima mai bine te.ai duce si ti.ai cauta ceva de lucru, hoitul naibii ca umbresti Planeta degeaba, nu sa stai sa imi corectezi mie greselile.