Buna! Recomand operator flexibil pentru ca am lucrat cu ei si mereu am gasit intelegere si profesionalism. Staff-ul este intelegator si te ajuta 24/7. Au bonusuri, posibilitati de avansare. Personal mi-a placut faptul ca este chat anonim si am putut sa-mi rotunjesc veniturile fara probleme. Poti lucra ca un job part time sau full time, in functie de cat vrei sa castigi.
Operator flexibil e în regulă. Pe celălalt nu am intrat. Am lucrat cu cei de la OF și a fost în regulă. După cum vezi, nu mi s-a întâmplat nimic! Banii îi primeam săptămânal după ce m-am obișnuit cu regulamentul pe care trebuie să-l respecți și spun asta pentru că la început nu am fost foarte activ. Urmează să aplic din nou. Te sfătuiesc să încerci.
Eu lucrez de ceva timp pentru cei de la Operator Flexibil. Sunt seriosi, esti platit saptamanal si lucrezi remote. Nu am avut probleme cu ei, ba chiar ofera suport la orice ora, daca ai nelamuriri te ajuta si sunt intelegatori daca intervin unele aspecte in viata ta. Programul il faci cum doresti tu, iar salariul creste direct proporțional cu implicarea ta.
Bună! Am și eu o întrebare în legătură cu Operator Flexibil. Am aplicat de 2 zile la ei. Pe tine cam în cât timp te-au contactat?
Bună! Din câte îmi amintesc, a durat câteva zile, maxim o săptămână. După ce îți răspund, procesul se desfășoară repede și ușor. Bafta îți doresc!
Mulțumesc!
Eu lucrez la operator flexibil, deci îți pot spune ca este de încredere si te poți angaja fără nici un fel de problema.
Alex272714 întreabă: