| Iulian890 a întrebat:

Bună ziua,
Caut un job pentru operator de chat si am gasit aceste site-uri:
https://operator-flexibil.com/

http://www.cloudworkers.company/ro?lang=ro

Ma puteti ajuta cu o parere, va rog?
Daca cunoasteti altceva puteti sa imi lasati mesaj.

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ai ce arăta dacă te pun ăia să te dezbraci?

| Iulian890 explică (pentru sierra1):

Acele site-uri sunt doar de discutat cu lumea pe chat diferite discuții. Doar ca nu știu daca o fi scam ca nu am văzut nici o părere de la altcineva

| sierra1 a răspuns (pentru Iulian890):

~fantezii, subiecte intime și dragoste. Este nevoie să ai o minte deschisă pentru acest job.~

știu și eu ce să zic...

| DandG2304 a răspuns:

Buna! Recomand operator flexibil pentru ca am lucrat cu ei si mereu am gasit intelegere si profesionalism. Staff-ul este intelegator si te ajuta 24/7. Au bonusuri, posibilitati de avansare. Personal mi-a placut faptul ca este chat anonim si am putut sa-mi rotunjesc veniturile fara probleme. Poti lucra ca un job part time sau full time, in functie de cat vrei sa castigi.

| Dragos388 a răspuns:

Operator flexibil e în regulă. Pe celălalt nu am intrat. Am lucrat cu cei de la OF și a fost în regulă. După cum vezi, nu mi s-a întâmplat nimic! big grinbig grinbig grin Banii îi primeam săptămânal după ce m-am obișnuit cu regulamentul pe care trebuie să-l respecți și spun asta pentru că la început nu am fost foarte activ. Urmează să aplic din nou. Te sfătuiesc să încerci.

| Honeybunny12 a răspuns:

Eu lucrez de ceva timp pentru cei de la Operator Flexibil. Sunt seriosi, esti platit saptamanal si lucrezi remote. Nu am avut probleme cu ei, ba chiar ofera suport la orice ora, daca ai nelamuriri te ajuta si sunt intelegatori daca intervin unele aspecte in viata ta. Programul il faci cum doresti tu, iar salariul creste direct proporțional cu implicarea ta.

| MariaAnna666 a răspuns (pentru Honeybunny12):

Bună! Am și eu o întrebare în legătură cu Operator Flexibil. Am aplicat de 2 zile la ei. Pe tine cam în cât timp te-au contactat?

| Honeybunny12 a răspuns (pentru MariaAnna666):

Bună! Din câte îmi amintesc, a durat câteva zile, maxim o săptămână. După ce îți răspund, procesul se desfășoară repede și ușor. Bafta îți doresc!

| MariaAnna666 a răspuns (pentru Honeybunny12):

Mulțumesc!

| ladyDana a răspuns:

Eu lucrez la operator flexibil, deci îți pot spune ca este de încredere si te poți angaja fără nici un fel de problema.