| UngureanuGeorgianaElena a întrebat:

Bună ziua ce înseamnă o condiție impusă dar spre binele meu! Încă nu știu condiția o voi afla pe 25 de către superiorul meu Șef. Dar cu toate astea am în minte că nu știu ce condiție îmi va pune! îmi zice că nu este depre serviciu sau de o penalizare este spre binele meu și spre schimbarea mea! Ce condiție credeți că îmi va impune!

6 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Având în vedere că nu știm absolut nimic despre tine, despre locul tău de muncă sau despre șeful tău, cum îți imaginezi că am putea să ghicim ce condiție îți va pune?

Este ca și cum ți-aș spune eu ție "Aseara m-a sunat vecinul de la etajul trei să mă întrebe dacă am timp să vorbim jumătate de oră. Despre ce crezi că vrea să vorbim?"

| UngureanuGeorgianaElena explică (pentru johnnny123):

Bună în urma unui conflict șefa mea s-a supărat foarte rău pe mine deoarece eu am vorbit despre niște lucruri cu o persoana greșită și am pus-o pe șefa într-o ipostaza foarte proastă! Mi a spus că va trece cu vederea dacă îmi văd de treaba mea și nu mai fac telefonul fără fir și a doua condiție este spre binele meu și pentru schimbarea mea adică nu este vorba că mă dă afara sau cv de genul asta așa mi-a dat de înțeles.Eu mă gândesc că de trecut ia trecut supărarea și mi-a dat a doua șansă dar a doua condiție nu știu despre ce v a fii.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru UngureanuGeorgianaElena):

Iti scade din salariu. Mustrarea este " spre binele tau".Sau daca firma in care lucrezi actioneaza pe mai multe domenii iti poate gasi altceva de munca.

| Seba2013 a răspuns:

Sí cand te gandesti ca sindicalismul muncitoresc lupta pentru Libertatea muncitorilor acum iti dai seama ca de fapt ei luptau pentru putere si tiraníe.

Sindicalistii sau Burghezii nu au Facultatea sa impuna ordini. Doar cei Nobili pot sa faca lucrul acesta. Ei nu sunt nobili ci muncitori care se ocupa cu arte vulgare. Cei din arte vulgare nu au dreptul la putere pentru ca noi am ales doar Politicul nu si Burghezii la putere. Asa mai bine punem acolo pe Florín Salam ca ala e mai demócrat.

Política cu Burghezia nu se pot unii. Está ca si cum ai spune ca muncitorismul ar stii ecuatiile corecte ale nobilor si stiintificilor. Pe ei nu ii intereseaza justitia ci propiul lor interés. Omul o ajuns sa fie conduc de om. Umanismul burghez a produs toate sistemele tiraníce. Burghezul tot timpul o sa plece de la numarul 3. Numarul 1 si 2 nu le stie. El stie doar de la 3 in sus. Cand trebuie sa faca relatia intre Unul si Multiplul pleaca tot timpul de la multiplu. Oamenii cand aleg un Presedinte ca sa ii conduca aleg un Polític nu un Burghez. Asa mai bine facem alegerile burghezilor.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-avem de unde sti sigur.
Ipotetic poate fi vorba de o atentionare si un sfat sa nu mai vorbesti fara a gandi la ce te expui si un avertisment ca daca mai faci asta o sa fii sanctionata.

| Seba2013 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Burghezul trebuie sa fie transparent. El stie doar sa munceasca nu sa isi critice asociatii. Noi am dat puterea politicului adica facultatea de a avea potenta. Restul sunt instrumente nu potente. Oamenii din Stat nu trebuie sa isi caute stapani ci un Bun Guvern. Trebuie sa avem doar un Domn nu mai multi domni. Unde spune Dreptul Pozitiv ca Burghezii au dreptul sa comande? Institutionaliatii s-au impus peste omul natural. Omul natural nu are nevoie de institutie pentru a se administra. Familia este in fata Institutiilor.