| User257 a întrebat:

Bună ziua. Ce loc de muncă este mai ușor? Nu pot face față la stres, ce joburi part time si full time sunt? Exista locuri de munca online, exista locuri de munca care plătesc la zi sau la lună? Merita să muncesc la negru, se pot face bani online? Vreau sa fiu independent și să am un venit, banii se fac greu sau repede că mie îmi trebuie mulți că nu îmi ajun.Care răspunde cel mai bine primește Fundă!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce stii sa faci?

si nu, normal ca nu merita sa muncesti a negru

| User257 explică (pentru suntserios):

Nu știu ce să muncesc dacă nu pot să muncesc există soluții sunt o persoană cu CES am întârziere mintală, colegii mei de la școală au făcut bulling cu mine nici în alți nici în mine nu mai am încredere.

| razvanu439 a răspuns (pentru User257):

Focusează-te pe ceea ce știi să faci mai bine și vei reuși. Nici eu nu stau deloc bine la capitolul muncă dar nu mă las mai prejos. Instalez sisteme de operare(Windows și Linux) fac server ubuntu pe mașină virtuală, scriu pe stick-uri, fac update sau upgrade la S.O mai scriu uneori și ceva cod dar mai puțin ce-i drept, am certificat de calificare ca operator calculator și maseur. Rezolvi tu cumva. Baftă. Nici eu nu am nimic remote de făcut.

| razvanu439 a răspuns (pentru User257):

Stai liniștit că pe mine mă scoteau pe geamul școlii de la etajul 2.

| johnnny123 a răspuns (pentru User257):

Văd că pui întrebări despre antiviruși, laptopuri, rețele mobile, stickuri bootabile și căști on ear.

Nu prea sunt întrebări de om care suferă de întârziere mintală...

| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă vântul nu suflă în pânze, vâslește.