Eu zic să rămâi aici, poate și pentru faptul că sunt și eu fizician, ca să nu pierzi 2 ani.
Apoi, cu multe cunoștiințe din domeniul acesta unde ești, poți aborda IT de asemenea manieră ca să aduci ceva nou.
Programarea este aplicarea unor algoritmi, nu e ceva deosebit.
Până termini tu, calculatoarele vor evolua, cu arhitectură hard nouă, va fi nevoie de abordări noi, interdiscplinare, creatoare. Dacă știi tot mai mult, din domenii diferite, poți fi mai creator.
Pana la urma m-am mutat de la acel profil, am pierdut 1 an, pentru ca trebuia sa fiu anul 3 si sunt tot anul 2 doar ca la T.I. si fac programare (POO, PA, SQL etc. ) si sunt foarte multumit de alegerea facuta! Nu imi pare rau ca am pierdut un an si sunt la taxa acest an, din cauza regulilor facultatii, pentru ca unde sunt si colegii sunt interesati de programare, si intr-un mediu in care se discuta, se dau teme de catre profesori ( mai ales cu perioada asta am primit o gramada ) inevitabil inveti programare! Acum m-am lovit de realitate cand am avut unele teme, ca de fapt nici baza de programare nu o am si m-am apucat de pregatire de 2 luni pentru a imi pune la punct baza.
La fel poți să îți programezi și viața. Dar pentru asta trebuie să ai o bază.
Fizica se termină la finalul semestrului, pe urmă o să faci doar specialitate. Eu zic să ai puțină răbdare.
Fizica am sa fac toti cei 4 ani aici.
Uite materiile
http://old.unitbv.ro/......014doc.pdf
În documentul ăla, în orar, am găsit fizica doar în semestrul doi din primul an. Iar la credite, scrie că se fac două semestre, și ai în total cinci credite (C1).
Alcs întreabă: