Didi9780: Cati ani are fata ta, daca tu esti abia clasa a 12-a?
Uite aici declaratia ta:
în 13 Mai 2020 | Didi9780 a întrebat:
Buna ziua! Sunt elev in clasa a 11 a și mă tot gândesc la ceea vreau sa fac pe viitor
Vrea sa se faca eleva. Ce stim noi?
A disparut! I s-a facut subit rusine, fiindca a fost prinsa cu minciuna, trecandu-si sub anonimat intrebarea.
Macar de ar fi fost cinstita si ne cerea sfat normal, ca o ajutam cu drag.
Ești cam frustrată sincer...
Persoana asta(ce o fi ea, bărbat, femeie, elev etc. chiar nu mă interesează) a întrebat ceva și tu te-ai apucat să-i cauți prin profil ca ultima ciudată înainte să-i răspunzi.
E o întrebare cât se poate de normală. Eu când am văzut-o, m-am gândit să-i răspund, să-i ofer o informație, să o ajut... Nicidecum să-i caut prin profil sa vad ce a întreabat prin trecut )))))))) cât de frustrat să fii ))))
Te-am văzut prin foarte multe întrebări. Am decis să-ți dau totuși un mesaj. Constat că foarte greu te abții să-i răspunzi unei persoane fără să o judeci (după o întrebare), fără să faci o remarcă usturătoare sau fără să-ți dai cu opinia despre persoană de parcă ai cunoaște-o de o viață.
Oamenii care pun întrebări pe site-ul asta vor strict sa le răspunzi la întrebarea pe care o pun, daca nu poți, treci mai departe!
Nu știm ce fac și cine sunt în viața de zi cu zi ȘI CHIAR NU-MI PASA SINCER )))) cred că ai o viață destul de tristă...
Nu am vrut sa ofensez sau sa jignesc pe cineva btw
De acnee ca motiv de respingere nu am mai auzit, dar, ce stiu eu, la cati vor sa dea la academia aia pot sa puna ce conditii vor