| alx15 a întrebat:

In ce domenii se castiga in Bucuresti salarii de 4000-5000 de lei? In domeniul medical sau cel al mancarii fast food si restaurante? Astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| sofisis a răspuns:

Castigi ca simplu vanzator undeva la 2000-2500 lei...cam in orice alta meserie te duci spre 4000. La multinationale, in IT, in medicina, dentist..chiar si ca ospatar sau barman, constructii...etc.

| sofisis a răspuns (pentru sofisis):

In medicina au asistentele 4000. Ca medic ai undeva la 8000 iar chirurgii castiga peste 12000 lei.

9 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Tehnician dentar de la 4000 lei in sus salariu. Un baiat de lucreaza in domeniul asta are Nissan GT-R.

| johnnny123 a răspuns:

În București salariul mediu net este de aproape 4000 de lei, deci rezultă că există o groază de domenii în care poți câștiga 4000-5000 de lei, nu doar alea două pe care le pomenești.

Dar evident, trebuie să știi să faci ceva pentru banii ăștia, că nu ți-i dă nimeni degeaba. Nu te aștepta să primești 4000 de lei în mână ca vânzător la McDonalds sau ca paznic.

| DanielIlie a răspuns (pentru johnnny123):

De asta merg toate ca pe roate în țară... Ne gândim prima oară la bani, apoi la meserie. Un profesionist în orice domeniu, are satisfacții depline când își face treaba din pasiune. La ce vedem zilele astea în jurul nostru, se cam adeverește...

| alondrakiss a răspuns (pentru DanielIlie):

Ai si tu putina dreptate, dar daca lucrezi ca paznic nu-ti dau mai mult de 2000 lei.Doar daca lucrezi suplimentar sa ai mai multe ture.

| alx15 explică (pentru DanielIlie):

Nu stiu la ce faci tu referire dar in fine nu am chef sa ma cert pe aceasta tema dar nu neaparat ma gandesc la bani vreau sa ma mut in Bucuresti deoarece in Bucuresti se gasesc mult mai usor locuri de munca ca in restul tarii.SI fara bani nu ai ce discuta pe unde te duci iti trebuie bani banul conduce tot in ziua de astazi daca ai bani si relatii esti respectat si iti cumperi ce doresti tu

| DanielIlie a răspuns (pentru alx15):

Mă refer la profesioniștii din orice domeniu, (muzică, auto, medicină, politică șamd. ) care din păcate se întâlnesc din ce în ce mai rar și care se diferențiază de restul prin pasiunea cu care se dedică meseriei, punând pe locul doi satisfacția materială.

Răspuns utilizator avertizat
| mitzok a răspuns:

Presupun ca in cel medical happy