Ideal este sa te intersezi in UK, ca pe aici nu avem pe nimeni care sa fii facut o facultatea similara in uk si nici care sa te indrume.
Cere informatii la secretariatul universitatii, la profesorii universitari si in general, la vecinii si colegi din UK, ca pe aici nu te poate ajuta nimeni cu informatie de care ai tu nevoie.
In Uk știu ce am de făcut și să profesez ca liber profesionist in domeniul acesta, cercetare medicala, laboratoare. Eu caut sa optin un loc de munca in România fiindcă planurile mele este sa revin in tara definitiv.
Nu cred ca cei din UK vor știi pașii pe care ar trebui sa-i urmez in Romania ca sa optin un loc de munca in cercetare medicala de exemplu
In Romania, pozitia dupa care trebuie sa te uiti este de BIOLOG si eu iti urez succes in cautare, desi locuri de munca in acest demeniu nu apar prea des, ca totusi omul iese la pensie dupa 40 de ani.
Nu stiu mai. De exemplu un olandez a absolvit facultatea de matematica si a devenit... regizor de film.
Specializat voi fi in curand optinand calificare de Biomedical Scientist Band 5, level 6
După cum am văzut la institutul de oncologie. IML, ori in spitalele din România, sau laboratoarele medicale, joburile in care ma incadrez se găsesc dar nu știu care sunt pașii de urmat, pentru a obține un post, de exemplu sa lucrez in laborator de histopatologi, sau microbiologie
anonim_4396 întreabă: