| c3rveza a întrebat:

In urmatoarea perioada de timp trebuie sa merg la un interviu! Acesta consta intr-un speech in engleza si in romana.

Vreau sa ma ajutati cu cateva sfaturi deoarece sunt foarte emotiv, Am invatat ce trebuie pentru acest job dar imi este frica sa nu ma pierd! =(

Si nu prea am exersat engleza in ultimul timp ..si nu stiu ce o sa ma intrebe acolo ..presupun ca despre mine in general. despre hoby-uri. poate reusiti sa imi scrieti cateva chestii folositoare!

3 răspunsuri:
| Nicolae44 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie si imi fac griji pentru interviu. Imi fac griji sa nu ma pierd in acel moment, iar legat de intrebari sunt banale despre tine mai mult insa pe ei ii intereseaza sa vada ca ai ceva habar de engleza. Oricum sfatul meu este ca pana atunci sa faci cateva ore de meditatii, sa te pregateasca special pentru interviu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cauta pe net despre cele mai dese intrebari la interviu, si incearca sa te gandesti la raspunsuri. Repeta le cu voce tare prin casa. Iti mai exersezi si engleza si ai sa ai si idei de raspunsuri

| FabianelSHAF a răspuns:

Salut! Poti cauta pe net intrebarile pe care ti le mai pune sau sa intri pe Google Translate (Ai grija ca unele cuvinte nu sunt scrise bine)