Buna ziua si la multi ani! Am ajuns in clasa a 9-a intr-un final si pot sa spun ca imi merge bine la liceu. Sunt pe profil uman, mai exact pe stiinte sociale si multa lume spune ca anul acesta, maxim anul viitor sa decid ce vreau sa ma fac in viata. Prima data am vrut sa fiu politist, jandarm, pompier etc etc cand eram mic, apoi am visat la avocatura, psihologie si dupa 2 ani de mers pe ideea ca vreau sa ma fac psiholog, brusc mi-a revenit visul de mic copil de a fi la MAI si vreau sa merg la Academia de Politie A.I Cuza din Iași pe Facultatea de Jandarmi. Cred cu tarie acum ca as fi ideal pentru a avea aceasta meserie si chiar daca mi-as lua doar injuraturi in fata pentru ca vezi dom'le esti prost ca jandarm si trebuie doar forta bruta. As vrea sa fiu diferit fata de restul si chiar sa iau in considerare juramantul depus.
De aceea am cateva intrebari din curiozitate:
1)Cum este la academie?(conditii, cursuri, antrenamente)
2)Este bine venit sa ma intereseze facultatea de pe acum? Recent am inceput sa studiez multe chestii legate de MAI si sa repet unele exercitii pentru proba sportiva. E prea devreme? Tin sa mentionez ca nu ma afecteaza cu liceul ce fac in timpul liber, am timp pentru toate.
3)Tinand cont ca facultatea te face ofiter, cat e salariul?
4)La finalul facultatii stiu ca trebuie sa alegi unde vrei sa te transferi(judetul de unde ai venit). Eu as vrea sa vin acasa dupa ce voi termina si sa ma angajez la mine in judet. E ca la profilele de politie procedura? Trebuie sa ma duc unde sunt locuri in judetul ce recruteaza politisti specializati in anumite domenii sau pot alege linistit judetul de unde provin pentru a ma angaja.
5)Ce rol are un ofiter?
Cer seriozitate!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
1) Din ce am auzit conditiile nu sunt bune, in mancare gasesti gandaci, par.Dar desigur daca iti place fa-te dar sa stii ca ai de indurat in academie, spalatu wc, misto-u specific romanului care e mai sus decat tine, adica o sa vina nea caisa ala care are 20 de ani de experienta sa faca caterinca de voi la fel cum e si in armata.Salariu cat sa fie vreo 3500-4000. Faza naspa ca in orice meserie a statului nu conteaza cat esti tu de bun ca avansarile se fac dupa vechime nu dupa cat evoluezi tu si asta inseamna ca pe la vreo 40-50 de ani iei si tu acolo un 5500 DACA iei si nu mai schimba astia regulile.Tu poti alege unde sa fi transferat doar daca ai media mare si n-a ales altul inaintea ta judetu respectiv, daca e ales de altul o sa te trimita ei unde vor.In afara de astea daca pe viitor o sa-ti vina ideea sa mai faci niste bani pe langa jobu asta nu poti face asta decat din pariuri sau pacanele...ca in rest daca vrei sa-ti deschizi tu ceva se numeste conflict de interese, alte joburi nu mai ai voie sa ai pentru ca ''ai face de rusine haina politistului daca te vad altii ca muncesti ospatar sau alte de astea in timpul liber'' asa ca gandeste-te bine daca chair vrei sa faci asta.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.223.108.158) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro