| Gabriell1992 a întrebat:

sunt persoane care se inscriu la Academia de Politie?
Am sunat la Inspectoratul de Politie din judetul meu, dar nu mi s-a spus pana cand se pot depune dosarele.
Daca sunt persoane care stiu care este data limita, doresc sa imi scrie aici.
Am cautat si pe internet, dar nu gasesc nimic.
Multumesc!

2 răspunsuri:
| AdmitereAcademiaDePolitie a răspuns:

Buna ziua
In anii precedenti, inscrierile la IPJ au avut loc undeva spre sfarsitul lunii mai, inceputul lunii iunie. Vizita medicala din teritoriu se face pentru a completa fisa medicala din cadrul dosarului de inscriere. Dosarele candidatilor declarati APT la vizita medicala si la testatea psihologica din teritoriu vor fi trimise de IPJ catre Academie, cf.Regulamentului:

http://www.academiadepolitie.ro/......_reviz.pdf

In cazul in care doresti sa incepi pregatirea intensiva, te invitam pe www.academiadepolitie.com, unde vei gasi tot ce iti trebuie pentru a te pregati la cel mai inalt nivel, de la sinteze, lectii si meditatii online pana la program zilnic, newsletter periodic si mii de grile online la toate materiile, in conformitate cu Tematica Oficiala a Examenului.

Mai multe detalii aici: www.academiadepolitie.com

SUCCES!

| Gabriell1992 explică (pentru AdmitereAcademiaDePolitie):

Buna seara, va multumesc pentru raspuns!
In fine, eu doresc sa ma inscriu la Academia Fortelor Terestre, pe un loc la M.A.I. Din cate am citit, calendarul admiterii este identic, am specificat mai sus "Academia de Politie" deoarece sunt mult mai multe persoane care se inscriu la aceasta Academie si cunosc procedura. Sa inteleg ca mai am timp sa imi rezolv toate actele si sa ma duc la IPJ.
Am o intrebare la care sunt sigur ca stiti raspunsul, cand ma duc sa imi fac cazierul judiciar, ce anume trebuie sa ii specific politistului de la sectie? Ca imi trebuie pentru admiterea la Academia Fortelor Terestre?
Va multumesc!