Heii. voi incepe in primul rand cu un sfat : facultatea pe care vrei sa o urmezi trebuie sa fie pe placul tau nu pe placul altora. Stiu cu ce te confrunti, in situatia ta am foat si eu. Gandeste-te ca ai o singura viata, daca pe asta nu o traiesti cum iti place,. Eu spun ca facultatea de mecanica suna bine. Daca asta crezi tu ca te face fericit, fa-o! Din proprie experienta iti spun. Mie imi placea foarte mult actoria dar nimeni nu ma sustinut, multi imi ziceau ce iti spun si tie ca nu e de viitor. M-am inscris la facultatea de kinetoterapie dar si la actorie, faza e ca am intrat la ambele si trebuia sa aleg dintre cele doua. Nu a fost o decizie deloc grea. Am ales actoria pentru ca asta imi place. Multi care iti spun ca nu e de viitor sunt adesea nefericiti, care se duc la servici suparati sau pur si simplu nu le place ceea ce si-au ales, dar e un ban ceea ce conteaza. Pune-ti intrebarea, tu vrei sa fi ca ei? Alege sa ai un viitor frumos pe baza alegerilor tale, sa te duci la munca cu zambetul pe buze facand ce iti place. Eu ti-as recomanda aceasta facultate daca te face fericit. Ai o singura viata. Traieste-o in asa fel incat sa fi fericit. Bafta.