Salut! In primul rand du-te la CMJ Iasi, acolo ai sa primesti toate informatiile necesare. Vezi ca acum in ianuarie-februarie se face o tura de recrutari. Iti recomand sa lupti pentru visul tau, si eu o sa dau in vara la armata pe post de Maistru sau Ofiter. Mai jos ai adresa de la Centrul Militar Zonal Iasi: Adresa: Crisan nr. 20 (Cod postal:700065), Iasi, Jud. Iasi, Romania, apoi vezi ca trebuie sa fii luat in evidenta. Si da din ce stiu poti sa te inscrii in armata si fara liceu. Daca nu vrei sa devii musai SGP, poti sa devii voluntar, dar totusi incearca SGP. Sfat: pregatire psihologica, cauta un psiholog si trateaza totul cu seriozitate, pregatire sportiva incearca sa faci cu un antrenor. Iti urez multa bafta!
Cu timpul ai vrea sa fii trimis in misiuni in afganisthan?
Am cunostinte care au fost. Este marcant si daca esti luat de bun ai s-a cam fi luat dupa si cu forta. Sincer ma tenteaza dar nu stiu ce sa spun, daca din relatia asta de prietenie cu prietena mea se va ajunge mai departe cu siguranta NU. Daca nu, chiar nu stiu adica imi place, am vazut multe documentare.
Ta creste si in rank la SGP?