anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU, am cateva întrebări! Fiindca aș vrea să fiu lămurit in cateva informații.
Mi-aș dori foarte mult sa ma înscriu ca soldat in armata romana ca SGP, imi doresc acest lucru de mic! Din câte am înțeles că sa fii recrutat ca soldat ai nevoie de liceu dar prin cateva căutări pe internet am aflat ca poți fi recrutat si cu învățămînt profesional iar multi mi-au spus că au reușit să se înscrie așa! Intrebarea mea este.Pot sa ma înscriu în armata ca soldat cu 11 clase (Profesionala+diploma)?
Mai am cateva întrebări...ce pasi ar trebui să urmez pentru a ma înscrie? Sunt din Iasi!
Multumesc

Răspuns Câştigător
| MadalinG99 a răspuns:

Salut! In primul rand du-te la CMJ Iasi, acolo ai sa primesti toate informatiile necesare. Vezi ca acum in ianuarie-februarie se face o tura de recrutari. Iti recomand sa lupti pentru visul tau, si eu o sa dau in vara la armata pe post de Maistru sau Ofiter. Mai jos ai adresa de la Centrul Militar Zonal Iasi: Adresa: Crisan nr. 20 (Cod postal:700065), Iasi, Jud. Iasi, Romania, apoi vezi ca trebuie sa fii luat in evidenta. Si da din ce stiu poti sa te inscrii in armata si fara liceu. Daca nu vrei sa devii musai SGP, poti sa devii voluntar, dar totusi incearca SGP. Sfat: pregatire psihologica, cauta un psiholog si trateaza totul cu seriozitate, pregatire sportiva incearca sa faci cu un antrenor. Iti urez multa bafta!

| anonim_4396 explică (pentru MadalinG99):

Cu timpul ai vrea sa fii trimis in misiuni in afganisthan?

| MadalinG99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am cunostinte care au fost. Este marcant si daca esti luat de bun ai s-a cam fi luat dupa si cu forta. Sincer ma tenteaza dar nu stiu ce sa spun, daca din relatia asta de prietenie cu prietena mea se va ajunge mai departe cu siguranta NU. Daca nu, chiar nu stiu adica imi place, am vazut multe documentare.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ta creste si in rank la SGP?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic să nu te înscri acum. După profețiile Sfinților Părinți va începe un al treilea război mondial. Acest război nu va avea ca scop cucerirea, ci distrugerea. După încheierea sa vor mai rămâne 3 sau 4 state. Mai informează-te. Nu merită să te sacrifici inutil.