| vlad996 a întrebat:

Buna ziua TPU! In primul rand as vrea sa va multumesc la toti pentru realizarea acestui minunat site, de multe ori am gasit iste raspunsuri foarte utile aici, si asta datorita voua! Astazi am sa pun si eu personal prima intrebare big grin. Deci, momentan sunt in clasa a 10-a la un liceu de informatica, si vreau sa dau la medicina, in Bucuresti, Cluj sau Tg Mures. am inteles ca, cele din bucuresti nu sunt chiar atat de bune, si ma gandeam sa dua la Tg mures deoarece, am auzit ca, pot da examen doar la una din materiile : Biologie, Chimie sau Fizaca. E adevarat? Multumesc anticipat! Daca imi dau seama cum dau si funda big grin la cel mai bun raspuns!

1 răspuns:
| xScarlet a răspuns:

În Bucureşti se află cel mai bun liceu din ţară, Sfântul Sava, care are profilul ştiinţe ale naturii (pe care bănuiesc că vrei să îl urmezi, pentru că ai menţionat că vrei să dai la Medicină), aşa că liceele din capitală nu sunt chiar atât de proaste happy Cât despre examen, mă gândesc că vei da diferenţele de profil, care sunt comune la orice liceu din orice oraş te-ai duce, deci nu cred că e adevărat că la Tg. Mureş dai mai puţine examene. dar nu ştiu sigur.
Oricum, mai bine intri pe site-ul edu, la secţiunea admitere (caută pe google 'admitere 2011') şi acolo vei găsi mediile tuturor liceelor, după profil. Sper să te descurci!