Nu te duce la o facultate de actorie in Romania, deorece este groaznic, incearca sa aplici la anul, deoarece deja nu se mai poate la o facultate de actorie din marea britanie.
pana aplici in afara du-te la castinguri cat cuprinde
si bineinteles trebuie sa fii fotogenic.
Du-te la o facultate de actorie si daca reusesti la admitere inseamna ca ai talent. Dupa ce o termini devii actor profesionist si o sa poti juca si in filme. Succes si numai bine!
Ca sa ajungi actor, trebuie sa stii sa vorbesti 100% romana inainte.
Si daca aspiri sa joci in filme de genul "harry potter" si "twilight" e clar ca nu ai habar ce inseamna un film de calitate sau un actor bun. Reorienteaza-te si ti-o spune cineva care a jucat in reclame si seriale.
Incearca sa-ti convingi parintii ca tu ciar esti pasionat de a juca in filme... dupa care mergi la un casting!
Nu conteaza ce spun altii... urmeaza-ti visul!
Succes!
Buna! mircea,eu cred ca succesul in viata se datoreaza dorintei de a face un anumit lucru si ambitiei de a ajunge intr-un anumit punct. daca tu asta iti doresti si daca te crezi in stare de asemenea lucru atunci sfatul meu e sa mergi tot inainte,sa nu te dai batut,ca mai tarziu sa nu regreti.e bine de stiut ca nu e deloc simplu dar merita incercat, nu ai nimic de pierdut, parerea mea.mult succes!