anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua. Vreau să fac o facultate care să îmi ofere o diplomă cu care mă pot angaja și să fac 50-100 de mil sau mai mult. Vreau și idei de facultăți cu tot cu meseriile pe care le pot face după. Nu mă luați cu TREBUIE SĂ FACI CE ÎȚI PLACE. Mie îmi place să fac bani și asta mă interesează, deci învăț și fac tot ce trebuie ca să am bani de tot ce vreau.

35 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Facultatea de scafandri sau de cosmonauți sau ceva de genu'...

| Mlarisa58 a răspuns (pentru sierra1):

Hai că nu îți bați joc.

| sierra1 a răspuns (pentru Mlarisa58):

~Vreau și idei de facultăți ...Nu mă luați cu TREBUIE SĂ FACI CE ÎȚI PLACE~

eu cred că tu-ți bați joc de tine (in măsura in care-ți dai seama de asta, la șaișpe ani)

Îmi bat joc de mine că la 16 ani mi-am dat seama ca vreau să fac bani?

| sierra1 a răspuns (pentru Mlarisa58):

Stabilește-ți obiective realizabile: să termin clasa, să iau bacu, să intru la facultă, s-o termin, bla-bla-bla. Dar precis nu pricepi lucrul ăsta

Deja stiu ca trec clasa, ca o sa iau bacul, ca prost sa fii sa nu treci clasa si sa iei bacul si acum ma gandesc la ce facultate intru, ca de intrat intru dar unde. Pentru ca vreau si eu un salariu de peste 4 mii de lei, poate chiar 7 mii sau 10 mii de lei.

| anonimg a răspuns:

Trebuie sa fii patron, adica om de afaceri ca sa ai un venit bun.
In rest, medic (stomatolog in general), politician, judecator, grad mare in armata/politie, IT-ist, arhitect, proiectant -cam acestia castiga bine. Dar niciunul dintre acestia nu va fi mantuit.

| Catrice a răspuns:

Facultatea de interacțiune erotico-sexuala on linehee hee

| gabicoo a răspuns:

Facultatea de maximă siguranță Rahova!
După 3 ani de "studii aprofundate" faci și 200 miloane pe lună! Dar dacă te prind gaborii asta e! Faci și master!
winking

| Mlarisa58 a răspuns (pentru gabicoo):

Îți bați joc!

| Frank51 a răspuns:

Ai nevoie să îți faci propria companie, altfel sunt slabe șanse să iei atât ca și angajat, plus că nu ai vreo pasiune care să te ajute cu dezvoltarea ta într-un anumit domeniu.

| wildthing a răspuns:

Bani poti sa faci si fara sa ai o facultate, daca ai "lipici" la ei. Daca intelegi programarea, fa-te IT-ista...cei buni castiga enorm. Daca ai inclinatie catre partea de uman, du-te la Drept.

| SingleForOne a răspuns:

Ar fi facultatea de finanțe și poate marketing, dar banii îi câștigi din bonusuri, comisioane, profituri de vânzări/investiții; și abia apuci câțiva din aceia dacă ajungi pe o poziție înaltă dintr-o companie, poate chiar și a ta, dar și ani de experiență...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alege una din astea.Tu ai adresat aceste întrebări.Salariul poate ajunge la acea sumă,chiar și mai mult, însă este nevoie de experiență și să-ți faci cu drag munca.
https://www.tpu.ro/......chimie-si/

https://www.tpu.ro/......tate-1-as/

| Mlarisa58 a răspuns (pentru anonim_4396):

La medicină nu cred că fac față și la drept toți spun că ajung angajat la KFS. De aia am pus intrebarea asta.

| gabriel2004o a răspuns:

Aoleu 50-100 mil
Nici Elon Musk sa-i faci de mâncare nu te plătește atat
Sa luam ca exemplu inginer ca e același lucru la toate job-urile cu facultatea terminată
Ca orice om o sa începi cu un salariu de 2000-3000 de lei
Și în funcție de progresul avut la servici o sa se mărească salariul la 4000, 5000 și tot asa pana cat suporta angajatorul sa te plătească

| Mlarisa58 a răspuns (pentru gabriel2004o):

Tu nu citesti conversatiile de mai sus? Eu am zis 50-100 de mil in bani vechi adică 5000-10000 de lei in bani noi. Deci vreau să ajung la 10000 în timp sau mai mult. Înțelegi?