anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua. Vreau să fac o facultate care să îmi ofere o diplomă cu care mă pot angaja și să fac 50-100 de mil sau mai mult. Vreau și idei de facultăți cu tot cu meseriile pe care le pot face după. Nu mă luați cu TREBUIE SĂ FACI CE ÎȚI PLACE. Mie îmi place să fac bani și asta mă interesează, deci învăț și fac tot ce trebuie ca să am bani de tot ce vreau.

35 răspunsuri:
| Mlarisa58 a răspuns (pentru Violleta2022):

Părinții mi-au oferit tot ce am vrut, nu am dus lipsă de nimic, comunic cu părinții și bunicii zilnic și ne respectăm reciproc. Nu sunt nici un copil răsfățat care a avut totul, dar în mare parte nu am dus lipsă de nimic. Am primit ce am vrut la momentul potrivit. Repet mi-am permis să vorbesc așa pentru că nu știu cine este în spatele unei poze și unui nume, poate fi un copil sau un adult sau orice altă persoană cu opinii si mentalitate diferită.

Dumneavoastră locuiți în America?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mlarisa58):

Voi mai scrie in privat happy

O întrebare am sper să nu vă deranjeze, ați spus până acum că sunteți o angajată cu vârsta de 50 de ani, iar acum vă așteptați copii de la școală și vreți să vă duceți la cumpărături ca să le faceți prânzul. Cum este să trăiți într-o altă țară, de cât timp locuiți în Australia?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mlarisa58):

Ha...ha...ha... nu am spus nicaieri ca am copii la scoala, ei fiind de fapt adulti de 30 de ani (au partneri de viata si locuiesc la casele lor, dar vin duminica la pranz sa manance cu noi).
"copii" este o forma de exprimare mai plastica (mai mamoasa daca vrei), de a-i numii copii, pentru ca-i ii iubesc si vor fii puii mei, pana la moarte.
Am sa-ti explic mai multe in privat (mesageria TPU) happy